اعلام شرایط ارائه خدمات بانکی به افراد زیر ۱۸ سال در بانک توسعه تعاون

  کد خبر: 27090061354

شرایط ارائه خدمات بانکی به افراد زیر ۱۸سال از سوی بانک توسعه تعاون اعلام شد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک توسعه تعاون، در راستای آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاق قانون مبارزه با پول‌شویی ارائه هرگونه خدمات که کاربرد آن‌ها صرفاً در فعالیت‌های تجاری توجیه دارد و برای شخص تعهدآور است به اشخاص کمتر از ۱۸ سال تمام، مجانین و اشخاص غیررشید ممنوع است.

به‌موجب قانون، اشخاص کمتر از ۱۸سال شامل اشخاص صغیر و اشخاص بالغ غیررشید که رشد آن‌ها از سوی دادگاه صالحه تشخیص داده نشده است نمی‌توانند در اموال و حقوق مالی خود تصرف کنند.

این گزارش می‌افزاید، ارائه خدمات بانکی اعم از اعطای هرگونه ابزار پذیرش، اعطای انواع تسهیلات و قبول انواع تعهدات با موضوعات تجاری، افتتاح و نگهداری حساب سپرده قرض‌الحسنه جاری با یا بدون دسته‌چک و خرید و فروش ارز اعم از نقدی و حواله‌ای به اشخاص محجور مجاز نیست، اجاره صندوق امانات به اشخاص کمتر از ۱۸سال نیز ممنوع است.

بانک مجاز به افتتاح و نگهداری بیش از یک حساب سپرده قرض‌الحسنه پس‌انداز و یک حساب سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت عادی به نام هر شخص محجور نیست.

این گزارش تصریح دارد، اختصاص هرگونه ابزار پرداخت به حساب‌های سپرده اشخاص کمتر از (۷) سال تمام ممنوع است. اختصاص ابزار پرداخت به حساب‌های سپرده اشخاص بالاتر از (۷) سال تمام تا (۱۲) سال تمام و نیز مجانین و اشخاص غیر رشید بالاتر از (۱۸) سال تمام فقط در قالب اعطای کارت پرداخت فیزیکی مجاز است.

بر اساس این بخشنامه، سقف خرید روزانه برای اشخاص محجور ۷تا ۱۲سال با هر کارت ۱۰۰میلیون ریال و سقف خرید روزانه با کل کارت‌ها برای هرروز ۳۰۰میلیون ریال تعیین‌شده است. همچنین سقف خرید ماهانه با کل کارت‌ها نیز ۵۰۰میلیون ریال تعیین‌ شده است.

این گزارش می‌افزاید، سقف خرید روزانه با هر کارت برای اشخاص ۱۲تا ۱۸سال ۱۵۰میلیون ریال است. همچنین سقف خرید ماهانه با کل کارت‌ها برای اشخاص ۱۲تا ۱۸سال یک میلیارد ریال تعیین ‌شده است.

اشخاص ۱۲تا ۱۸سال همچنین با سایر ابزارهای پرداخت می‌توانند در روز ۱۵۰میلیون ریال برداشت کنند. آستانه برداشت ماهانه برای این عده ۵۰۰میلیون ریال تعیین‌ شده است.

علاوه بر این آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت حضوری از کلیه حساب‌های سپرده متعلق به هر شخص محجور روزانه مبلغ ۵۰۰میلیون ریال و ماهانه پنج میلیارد ریال است.

در صورت درخواست دارنده حق برداشت از حساب سپرده شخص محجور مبنی بر ضرورت برداشت وجه حضوری بیش از آستانه‌های مجاز تعیین‌شده، برداشت وجه منوط به تکمیل فیلد (قسمت) «بابت» در فرم‌های مربوطه و ارائه اسناد مثبته دال بر ارتباط وجوه موردتقاضا برای برداشت، با منافع شخص محجور است.

خروج از نسخه موبایل