عسگری مارانی، پیشکسوت بازار سرمایه: اوضاع برای بهبود و بازگشت اعتماد به بورس مهیاست

  کد خبر: 24070049995

به گفته یک پیشکسوت بازار سرمایه، هیات مدیره جدید سازمان بورس از سابقه فعالیت در ارکان بازار سرمایه به ویژه بورس کالا برخوردار هستند. بنابراین مجموعه این خصوصیات می‌تواند بارقه‌های امید را برای بهبود بورس و بازگشت اعتماد به این بازار فراهم آورد.

علیرضا عسگری مارانی درباره تغییر و تحولات اخیر مدیریتی در سازمان بورس به خبرگزاری تسنیم گفت: رئیس جدید این سازمان سابقه فعالیت در پست‌های مختلف مدیریتی در ارکان بازار سرمایه از جمله شرکت‌های سرمایه‌گذاری، کارگزاری و بورس کالا را دارد و در کارنامه رئیس سازمان بورس مدیرعاملی کارگزاری تدبیرگران فردا وابسته به ستاد فرمان حضرت امام(ره) هم دیده می‌شود.

این پیشکسوت بازار سرمایه افزود: سایر اعضای هیات مدیره سازمان بورس هم از سابقه فعالیت در ارکان بازار سرمایه برخوردار هستند و افرادی خوشفکر و سلامت‌اند. بنابراین مجموعه این خصوصیات می‌تواند بارقه‌های امید را برای بهبود بورس و بازگشت اعتماد به این بازار فراهم آورد.

شاهد بازگشت ثبات

او همچنین با یادآوری سابقه فعالیت عمده افراد هیات مدیره جدید بورس در بورس کالای ایران تصریح کرد: وجه مشترک تمامی هیات مدیره جدید این است که زمانی که در بورس کالا فعالیت داشتند برای بهبود بورس، پذیرش کالاها در این بازار و همچنین شفافیت بیشتر بازار سرمایه و از همه مهمتر از میان رفتن قیمت‌گذاری دستوری جنگیده‌اند.

بنابراین بنظر می‌رسد در زمان فعالیت هیات مدیره جدید سازمان بورس، این تلاش‌ها همچنان ادامه داشته باشد و با توجه به شناختی که این افراد از کلیت بازار سرمایه دارند، شاهد بازگشت ثبات به این بازار باشیم.

عسگری مارانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره ظرفیت بالای بازار سرمایه در تامین کسری بودجه، تامین مالی بنگاه‌ها و همچنین خصوصی‌سازی و واگذاری سهام شرکت‌های دولتی تصریح کرد: با توجه به تجربه واگذاری‌ها در کشور به ویژه در بحث اهلیت خریداران و متقاضیان بنگاه‌ها، دیگر خصوصی‌سازی به سبک واگذاری بنگاه‌هایی مانند هپکو معنا و مفهومی ندارد.

افزایش سهم مردم از اقتصاد

این پیشکسوت بازار سرمایه ادامه داد: از این رو باید به دنبال سیاست‌هایی همچون عمومی‌سازی در اقتصاد کشور باشیم تا با استفاده از ظرفیت بازار سرمایه، شاهد افزایش سهم مردم از اقتصاد و همچنین بکارگیری نقدینگی خرد جامعه در راستای اجرای سیاست خصوصی‌سازی باشیم.

او گفت: این در حالی است که هیات مدیره جدید سازمان بورس در تعامل با سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند تعریف جدیدی از خصوصی‌سازی و واگذاری بنگاه‌های دولتی در کشور فراهم آورد و با استفاده از ظرفیت بازار سرمایه، واگذاری سهام به عموم مردم را به صورت نقد و نسیه و همچنین گسترش مالکیت عمومی پیگیری کند.

خروج از نسخه موبایل