استان هاخراسان رضویمدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اعلام کرد؛
آمادگی کامل آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پذیرایی از زائران و مسافران فرهنگی در تعطیلات نوروز

مشهد-سید مهدی حیدری- مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در رزمایش آغاز خدمت رسانی به زائرین و مسافرین تعطیلات نوروزی خراسان رضوی از آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان از ۲۸ اسفند در مدارس مشهد خبر داد.
مصطفی اسدی در رزمایش آغاز خدمت رسانی به زائرین و مسافرین تعطیلات نوروزی خراسان رضوی از آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان از ۲۸ اسفند در مدارس مشهد خبر داد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر ۹۰۲ مدرسه با ۹ هزار و ۲۳۷ کلاس در دو بخش موقت و اضطراری برای اسکان زائران فرهنگی و ۵۸ هزار نفر ظرفیت اقامت نوروزی در مدارس برای میزبانی از زائران آماده است.
وی از پیشبینی حضور ۱۰ میلیون زائر در ایام نوروز و استقبال از زائران با ۶۰۰ مدرسه در مشهد خبرداد و افزود: طبق بررسیهای انجام شده حضور حدود ۱۰ میلیون زائر در ایام تعطیلات نوروزی در استان خراسان رضوی پیشبینی شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطر نشان کرد: طرح اسکان نوروزی در مدارس استان از ۲۸ اسفندماه جاری آغاز و تا ۱۳ فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.