کد خبر: 120504215515
استان هاشهرکردحسین بهرامی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان:

اختصاص ۳ میلیارد تومان اعتبار برای رفع مشکل آب‌رسانی به منطقه گزستان بازفت

حسین  عسکرزاده: سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از اختصاص ۳ میلیارد تومان اعتبار برای رفع مشکل آب‌رسانی منطقه گزستان بازفت خبر داد.

این اعتبار از محل بودجه ۱۰۰ میلیارد تومانی طرح تامین و انتقال آب جهاد کشاورزی تامین شده است. به گزارش اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، حسین بهرامی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان: در حاشیه بازدید از رودخانه بازفت و بررسی مشکلات آب‌رسانی منطقه گزستان، با اشاره به خطرات ناشی از انحراف آب در رودخانه پرآب و وحشی، اعلام کرد: امسال با وجود اینکه مسئولیت تعمیرات به مردم محول شده بود، بخشی از هزینه‌ها توسط جهاد کشاورزی پرداخت شد.

وی افزود: ۳ میلیارد تومان اعتبار از محل بودجه ۱۰۰ میلیارد تومانی طرح تامین و انتقال آب جهاد کشاورزی برای رفع کامل مشکل گزستان در سال آینده اختصاص یافته است و به محض تخصیص اعتبارات، پروژه آغاز خواهد شد.

حسین بهرامی در خصوص کانال‌های آب نیز گفت: ۴.۵ میلیارد تومان اعتبار برای کانال‌های شهرستان کوهرنگ در نظر گرفته شده است و سهم مناسبی از این مبلغ به بخش بازفت اختصاص خواهد یافت.

وی با اشاره به خسارات شدید ناشی از بارندگی و سیلاب به شیلات منطقه، از هماهنگی با آب منطقه‌ای برای ایجاد چاهک‌های حریمی جهت آبگیری شیلات‌ها در زمان آب گل‌آلود و سیلابی خبر داد در ادامه، موضوع آرد کوهرنگ مورد بررسی قرار گرفت و اعلام شد که آمارگیری و سرشماری برای تعیین دقیق سرانه آرد مورد نیاز در حال انجام است.

به گفته حسین بهرامی میانگین سرانه آرد روستایی و نانوایی شهرستان ۱۰.۳ کیلوگرم است، اما در بازفت سرانه پایین‌تری گزارش شده است. وی قول داد که پس از مشخص شدن جمعیت دقیق روستایی، میزان آرد مورد نیاز تامین خواهد شد.

حسین بهرامی با اشاره به ظرفیت بالای بازفت در زمینه توسعه باغات و شیلات، پیشنهاد تشکیل کارگروه یا ستاد تولید و اشتغال بازفت در سطح استانداری را با مشارکت قرارگاه شهدای جبهه مقاومت سردار شریفی و دستگاه‌های مرتبط مطرح کرد. وی هدف از این کارگروه را شناسایی ظرفیت‌ها، جلب مشارکت مردم و ایجاد رفاه اقتصادی و رفع محرومیت در منطقه عنوان کرد.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا