کد خبر: 070704222502
استان هاگیلانمدیرعامل توزیع برق گیلان در همایش صیانت از شبكه توزیع برق:

اقدمات مفید انجام شده منجر به کاهش ۳۰ درصدی سرقت سیم های برق شده است

به میزبانی فرماندهی انتظامی استان گیلان و در آستانه هفته فراجا، همایش تجلیل از برگزیدگان عرصه صیانت از شبکه های توزیع برق با شعار «امنیت پایدار، روشنایی ماندگار» استان برگزار شد.

این مراسم با حضور سردار حسن پور فرمانده انتظامی استان، مسعود صادقی خمامی مدیرعامل شرکت توزیع برق، مدیرعامل برق منطقه ای گیلان، جمعی از فرماندهان انتطامی استان ،روئسای کلانتری ها،کارکنان انتظامی، جمعی از مدیران ارشد شرکت توزیع برق و کارکنان دفترحراست این شرکت برگزار شد.

در این همایش صادقی خمامی اظهار داشت: تابستان امسال شاهد ناترازی در حوزه برق بودیم که ریشه در مسائل ملی و خارج از استان دارد و سهمیه هایی برای گیلان همانند سایر استان های کشور درنظر گرفته شد که با همکاری بسیار خوب مردم و مسئولان استان توانستیم مدیریت خوبی در این حوزه داشته باشیم و گیلان یکی از کم چالش ترین استان ها در این حوزه بود.

وی ضمن تقدیر از تلاش های شبانه روزی نیروی انتظامی استان در همکاری با شرکت مطبوعه خود به ویژه در ایام فصل پیک مصرف برق تابستان، خاطرنشان کرد: خدمات شرکت توزیع برق و نیروی محترم انتظامی بسیار منطبق و مشابه هستند زیرا نیاز به اقدام و حضور بلادرنگ برای انجام فعالیت دارند.

مدیرعامل توزیع برق گیلان افزود: حضور نیروی انتظامی استان و همراهی با اکیپ های عملیاتی این شرکت، فعالیت های بسیار مهم این سازمان از جمله مقابله با مال خرها در فرآیند سرقت شبکه و تجهیزات برق شایسته تقدیر ویژه است.

صادقی گفت: تبدیل شبکه سیمی (که مکررا مورد سرقت سارقین قرار می گیرد) به کابل خودنگهدار با سرعت زیادی از سال گذشته در حال انجام است به گونه ای که رکورد کشوری این حوزه توسط شرکت توزیع برق گیلان در سال ۱۴۰۳ با احداث ۱۵۰۰ کیلومتر کابل خودنگهدار و همچنین رکورد ده ساله استان نیز شکسته شد، که این موضوع نقش اساسی در قطع زنجیره سرقت دارد.

وی تاکید کرد: فعالیت های مذکور در حوزه جایگزینی شبکه فرسوده با کابل خودنگهدار منجر به کاهش ۳۰ درصدی سرقت سیم های برق شده است.

مدیرعامل توزیع برق گیلان اضافه کرد: اقدامات مهمی دیگری برای کاهش سرقت شبکه ها و تجهیزات توزیع برق صورت پذیرفته که از جمله آنها می توان به خرید و نصب قفل های جدید با کلیدهای غیرقابل تکثیر برای پست های برق، مانورهای میدانی مشترک با بسیج و نیروی انتظامی، سامانه های پیشرفته پایش آنلاین شبکه، نصب دوربین های مداربسته برای پست های برق، و مقابله با مراکز غیرقانونی و استخراج رمزارز اشاره کرد.

صادقی گفت: مراکز غیرقانونی استخراج رمزارز به دلیل مصرف بیش از اندازه برق ، سبب تخریب شبکه های برق می شوند و از ابتدای سال تاکنون ۲۵۸ دستگاه ماینر در ۴۴ مرکز غیر قانونی استخراج رمزارز در استان گیلان کشف و شناسایی شده است.

وی در پایان تصریح کرد: توزیع برق گیلان دستاوردهای ویژه ای درحوزه تحول دیجیتال و پایش شبکه های توزیع برق داشته است و این آمادگی را دارد هماهنگی و همکاری لازم را با نیروی انتظامی استان با استفاده از موارد مذکور داشته باشد.

همچنین در این همایش سردار حسین حسن‌پور فرمانده انتظامی استان گیلان ضمن تاکید بر حضور مستمر و مداوم پلیس در تمامی صحنه‌های جامعه، ضمن اشاره به ضرورت ارتباط بیشتر نیروی انتظامی با شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان، آمادگی این نهاد انتظامی را در کمک به اجرای برنامه های عمرانی این شرکت و تامین امنیت اموال و دارایی‌های صنعت برق و شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان اعلام کرد.

وی افزود: ارتباطات نزدیک و درک متقابل سازمانها از وظایف یکدیگر، در بازخورد ماموریت های نیروی انتظامی بسیار موثر است که خوشبختانه این مهم ، در همکاری متقابل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان و نیروی انتظامی به بهترین نحو ممکن محقق شده است.

 فرمانده انتظامی استان گیلان در پایان، تشدید اقدامات پیشگیرانه و افزایش گشت‌های محسوس و نامحسوس به خصوص در نواحی که احتمال سرقت در آن‌ها بیشتر است را موجب افزایش رضایت‌مندی مردم و جلوگیری از اقدامات مجرمانه سارقان برشمرد .

گفتنی است در این آیین، از خانواده شهید آرمان میزبان که در راه مبازه با سارقین تجهیزات برق به فیض شهادت نائل آمد و همچنین از مدیرعامل و کارکنان حراست شرکت توزیع برق و همکاران انتظامی که در زمینه حفاظت و صیانت از تاسیسات و شبکه برق استان تلاش و ایثارگری کرده‌اند تقدیر به عمل آمد، همچنین به پیشنهاد مسعود صادقی خمامی مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان ؛ پایگاه مقاومت بسیج امور توزیع برق شفت به یاد شهید راه خدمت آرمان میزبان، به نام ایشان نامگذاری خواهد شد.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا