کد خبر: 200304209307
استان هابوشهر

 برگزاری اولین جلسه کارگروه امور زیربنایی استان بوشهر با بررسی ۹ پرونده 

اولین جلسه کارگروه امور زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط‌زیست به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر و با حضور مدیر کل و معاون شهرسازی ومعماری  و کارشناسان حوزه شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهردر سالن جلسات شماره ۱ استانداری بوشهر با بررسی ۹ پرونده از شهرداری های بوشهر،دشتی،تنگستان و دیر برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی  راه و شهرسازی استان بوشهر،اصغر کشوریان مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر در اولین جلسه کارگروه امور زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط‌زیست اظهار داشت: این جلسه به ریاست رجایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر و با حضور دیگر اعضای عضو کارگروه در محل سالن جلسات شماره ۱ استانداری بوشهر با ۹ دستور کار تشکیل و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

کشوریان افزود: از موارد مطرح شده در این کارگروه یک مورد مربوط به شهر بوشهر با موضوع پرورش مرغ تخم گذار واقع در دویره خارج از حریم و محدوده شهر بوشهر به مساحت ۴ هزار و ۵۰۰ متر مربع و ۳ مورد مربوط به شهرستان دشتی به ترتیب با موضوع اجرای طرح پرورش گوسفند داشتی واقع در شهر شنبه روستای طسوج به مساحت ۲ هزار  مترمربع بود، اجرای طرح پرورش کبک واقع در روستای سنا به مساحت ۹هزارو ۹۱۵ متر مربع و اجرای طرح پرورش بز داشتی واقع در شهر کاکی روستای تلخوو به مساحت هزارو ۷۲۰ متر مربع  از دیگر موارد مطروحه بود.

وی بیان کرد: ۳ مورد دیگر مربوط به شهرستان تنگستان به ترتیب در خصوص طرح پرورش ماهیان دریایی در استخرهای خاکی هدکان خارج از حریم و محدوده شهر دلوار به مساحت ۴۶ هزار و ۱۷۵ متر مربع و۲۶ هزارو ۲۱۰ متر مربع، طرح احداث کشتارگاه شترمرغ خارج از حریم و محدوده واقع در شهر اهرم روستای چاه پیر به مساحت ۵ هزار متر مربع که مورد بررسی قرار گرفت.

کشوریان افزود: دو مورد دیگر از موارد مطرح شده در این کارگروه در شهر دیر در خصوص طرح احداث کارخانه گوجه فرنگی در حریم شهر بردخون به مساحت ۱۵ هزارو ۶۴۹ متر مربع و اجرای طرح گلخانه سبزی و سیفیجات خارج از حریم شهر بردستان به مساحت ۱۰ هزار و ۶۰ مترمربع  بود که اتخاذ تصمیم شد.

گفتنی است این جلسات به‌صورت منظم و هفتگی در محل استانداری بوشهر برگزار می‌شود.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا