کد خبر: 191103192508
آذربایجان شرقی و غربیاستان هاسیدمحمدحسین بلاغی خبر داد؛

برگزاری جشنواره‌های استانی فجر و احیای جشنواره سینمای جوان بعد از ۲۹ سال در تبریز

روح اله عبدالعلی زاده – تبریز؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی از برگزاری جشنواره‌های استانی فجر و احیای جشنواره سینمای جوان بعد از ۲۹ سال در تبریز خبر داد.

“سیدمحمدحسین بلاغی” با اشاره به اجرای دهها عنوان برنامه فرهنگی و هنری از پنجم بهمن‌ تا دهم اسفندماه در تبریز  گفت: هر روز برنامه‌های فرهنگی متنوعی در سطح شهر و استان در حال  اجراست که جشنواره‌های فجر استانی یکی از این دهها عنوان برنامه است و هم‌اکنون ظرفیت سالن‌های اجرای برنامه در تبریز تکمیل است و تقریباً هیچ جای خالی برای اجرای برنامه وجود ندارد و حتی سالن‌های معمولی تئاتر نیز در حال حاضر پر هستند و به دلیل پر بودن سالنهای تخصصی، گاه از سالن‌های غیرتخصصی نیز استفاده می‌شود.

وی پویایی و رونق فرهنگ و هنر در برهه‌ی کنونی را حائز اهمیت و حاصل تلاش جمعی و همراهی اهالی فرهنگ و هنر و انجمن‌ها  و هسته‌های مردمی در این عرصه برشمرد.

بلاغی با اشاره به راهیابی چهار نمایش از استان به چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر گفت: دیروز با پایان یافتن این جشنواره و معرفی گروهها و نفرات برتر، دو نمایش “ملک محمد” و “پرومته” از آذربایجان‌شرقی خوش درخشیدند و جوایزی را در حوزه‌های مخالف از آن خود کردند.

وی با اشاره به برخی پیشرفت‌ها در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری، تصریح کرد: در بحث سینما امسال و سال گذشته سقف جدیدی از مخاطبان ایجاد شده و استقبال مردم از حوزه فرهنگ و هنر کم نظیر است به نحوی که در آمار مخاطبان در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ ارتقای صددرصدی داشتیم و در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ نیز ارتقای ۲۰ درصدی داریم و با برگزاری جشنواره های فیلم فجر و فیلم جوان این رقم به بیش از ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت. وی همچنین از آمار صعودی فروش فیلم در استان خبر داد و گفت: این امر نوید بخش روزهای خوبی برای سینمای استان است.

بلاغی همچنین با اشاره به کثرت برگزاری کنسرت‌ها در استان گفت: در اجرای موسیقی از ۱۸۹ اجرا در سال ۱۴۰۱ به ۳۹۰ اجرا در ۱۴۰۲ رسیدیم و در سال ۱۴۰۳ این رقم فراتر از ۴۰۰ اجرا خواهد بود.

وی برگزاری جشنواره عاشیقلار با گستره‌ی ملی و حضور هنرمندان ۱۲ استان را بسیار مهم و قابل توجه خواند.

بلاغی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره سینمای جوان در استان گفت: این جشنواره پس از بیست و نه سال در تبریز برگزار می‌شود و ظرفیت مهمی برای شناسایی استعدادها و پیشرانی در عرصه‌ی سینما برای استان محسوب می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ‌نقش هسته‌های مردمی و انجمن‌های فرهنگی هنری در برگزاری جشنواره های مختلف را بسیار مهم و کارآمد ارزیابی کرد.

در این نشست دبیران جشنواره‌های فرهنگی و هنری فجر به ارائه‌ی گزارشی از روند برگزاری جشنواره پرداختند.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا