کد خبر: 281103193749
استان هااصفهانمعاون عمران شهری شهردار اصفهان خبر داد:

توزیع یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن آسفالت در اصفهان طی سه سال گذشته

معاون عمران شهری شهردار اصفهان از توزیع یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن آسفالت در اصفهان طی سه سال گذشته خبر داد و گفت: طی سه سال گذشته، شهرداری اصفهان حدود ۵۱۳ قرارداد برای اجرای آسفالت در سطح این کلان‌شهر امضا کرده است.

به گزارش اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، اصغر کشاورزراد با اعلام این خبر گفت: در سه سال گذشته، شهرداری اصفهان حدود ۵۱۳ قرارداد برای اجرای آسفالت در سطح این کلان‌شهر امضا کرده است که در مجموع مبلغی بالغ‌بر ۱,۲۰۰ میلیارد تومان داشته است. همچنین طی این مدت حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن آسفالت در سطح شهر اصفهان توزیع شده است.

وی با بیان اینکه طی سال جاری شهرداری اصفهان با اصلاح و افزایش بودجه، تلاش کرده است تا برنامه‌های اجرایی خود را به بهترین نحو پیش ببرد، افزود: با موافقت شورای اسلامی شهر، بودجه آسفالت معابر افزایش یافته است. چنانکه ابتدا بودجه مصوب سال جاری ۳۸۰ میلیارد تومان بود که پس از اصلاحات به ۷۳۰ میلیارد تومان رسید.

معاون عمران شهری شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری، اجرای پروژه‌های آسفالت در بهترین فصل سال است که به‌طور معمول ۹ ماه از سال به‌عنوان زمان مناسب برای این کار در نظر گرفته می‌شود و به‌همین دلیل، تلاش شده است تا تمام اعتبار تخصیص‌یافته در این مدت صرف پروژه‌های اجرایی آسفالت شود.

وی خاطرنشان کرد: در مناطقی که معابر خاکی وجود دارد و هنوز تأسیسات زیربنایی به‌طور کامل انجام نشده است، پروژه‌های آسفالت نمی‌تواند به‌طور کامل اجرا شود، زیرا این معابر ممکن است هنوز در مراحل اولیه ساخت‌وساز باشد و تا زمانی که تأسیسات زیربنایی به پایان نرسد، امکان اجرای آسفالت در آن‌ها وجود ندارد. بنابراین اجرای پروژه‌های آسفالت در این مناطق به انجام شدن مراحل ساخت‌وساز و تأسیسات زیرساختی بستگی دارد.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا