کد خبر: 150704223671
استان هاگیلان

دومین نشست منطقه ای شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی های منطقه ۵ صنعت نفت در ارومیه برگزارشد

دومین نشست شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی منطقه ۵ صنعت نفت در سال جاری به میزبانی شرکت ملی گاز استان آذربایجان غربی و با حضور مدیران و مسئولان روابط عمومی شرکت‌های گاز و نفت در ارومیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان وبه نقل از سیدمجتبی موسوی‌شاد ، رئیس امور هماهنگی روابط عمومی‌های وزارت نفت در نشست شورای هماهنگی روابط عمومی‌های صنعت نفت منطقه  ۵، بر ضرورت تقویت هم‌افزایی و همگرایی میان شرکت‌های مختلف این صنعت تأکید کرد و گفت : « شرکت‌های ما باید نگاه کلان و خانوادگی را تقویت کنند و از تفکرات جزیره‌ای فاصله بگیرند . »

وی ضمن تقدیر از حضور اعضای شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی منطقه ۵ ، استمرار این نشست ها را لازم و ضروری دانست و افزود: « با برگزاری جلسات بیشتر می بایست هم تعامل بیشتری بین این مجموعه باشد و هم باید تلاش کنیم روابط عمومی‌ها را به سمت تخصصی‌تر شدن ببریم. اگر یک مجموعه رشد کند و دیگر مجموعه‌ها عقب بمانند، چرخه صنعت نفت دچار مشکل می‌شود و سرعت پیشرفت ما کاهش می‌یابد».

   این نشست ۲۵ شهریور ماه و در راستای بررسی چالش‌ها و تجربیات، بر ضرورت همگرایی، تخصص‌گرایی و بهره‌گیری از شیوه‌های نوین ارتباطی بوده و مریم پورنصراله ، رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گیلان و عضو شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی منطقه ۵ صنعت نفت نیز در این نشست حضور داشت.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا