کد خبر: 231103193095
اخبار شرکت هاتولید و بازرگانیصنعت و معدن

آغاز عملیات پیش‌باطله‌برداری در معدن سریدون

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با تاکید بر اهمیت استراتژیک معدن سریدون، گفت: عملیات پیش‌باطله‌برداری در این معدن سرعت گرفته و تجهیز کارگاه به‌زودی انجام می‌شود.

به گزارش مس پرس، در نشست شورای توسعه که با حضورحسین مدرس خیابانی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، معاونان، مدیران مجتمع‌های تولیدی، مدیرعامل شرکت متمم و پیمانکار پروژه احداث کارخانه تغلیظ مس سریدون برگزار شد، بر تسریع روند اجرایی این پروژه تأکید گردید.

حسین مدرس خیابانی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، در این نشست با اشاره به اهمیت پروژه احداث کارخانه تغلیظ مس سریدون اظهار داشت: میزان پیشرفت پروژه‌ها باید بر اساس مستندات و گزارش‌های دقیق ارزیابی شود.

وی با اشاره به این که در سال جاری، سه پروژه دره‌آلو، درزار و فلوتاسیون سرباره به اتمام رسیده اند، افزود: در سال ۱۴۰۳، شرکت ملی مس ۲۳ پروژه جدید را آغاز کرده است که این امر بیانگر تعهد شرکت به توسعه و اشتغال‌زایی است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با تاکید بر اینکه برای جلوگیری از بیکاری کارگران، به‌ویژه در ایام پایانی سال، باید تمهیداتی در نظر گرفته شود، تصریح کرد: با اتمام پروژه‌ها، باید تدابیری برای اشتغال نیروهای انسانی در سایر پروژه‌های شرکت اندیشیده شود و معاونت نیروی انسانی و پشتیبانی در این زمینه برنامه‌ریزی لازم را انجام دهد.

وی افزود: شرکت ملی مس ایران در حال اجرای پروژه‌هایی به ارزش ۶.۲ میلیارد دلار (معادل ۵۰۰ هزار میلیارد تومان) است لذا باید از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال استفاده شود.

مدرس خیابانی در ادامه برگزاری مناقصه و مشخص شدن پیمانکاران، تفکیک پروژه‌ها و واگذاری آن‌ها به پنج پیمانکار مجزا، انتخاب پیمانکاران اجرایی با تجربه، تأمین بخش عمده‌ای از نیازهای پروژه از طریق تولیدات داخلی را از جمله ویژگی های مهم این معدن بر شمرد.

اشجع مدیرعامل شرکت متمم نیز اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل، احجام کاری ۱۰۰ درصد و تزریق مالی پروژه‌ها ۲۰۰ درصد افزایش داشته بود. در سال ۱۴۰۳ نیز شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی در احجام کاری و افزایش ۲۰۰ درصدی تزریق مالی پروژه‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا