کد خبر: 271103193600
اخبار شرکت هاانرژیصنعت و معدن

پتروشیمی شهید رئیسی گلستان، نخستین شرکت ارزیابی شده در مدل جامع بلوغ مدیریت پروژه CPM3*

شرکت پتروشیمی شهید رئیسی گلستان در یازدهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی، به عنوان نخستین شرکت در این دوره موفق به ارزیابی مدل جامع بلوغ مدیریت پروژه (CPM3) شد و گامی مهم در راستای ارتقای سیستم‌های مدیریتی خود برداشت.

به گزارش روابط عمومی شرکت پتروشیمی شهید رئیسی گلستان، این ارزیابی تخصصی در روزهای ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه به مدت دو روز و با بررسی ۱۷ حوزه مختلف این مدل، توسط تیمی متخصص انجام شد.

در مراسم افتتاحیه این ارزیابی، مهندس یزدانی کاشانی، مدیرعامل پتروشیمی شهید رئیسی گلستان، بر اهمیت بکارگیری یکپارچه استانداردهای نظام‌های مدیریتی از ابتدای پروژه تأکید کرد و به تأثیرگذاری آن در پیشبرد مناسب پروژه‌ها به عنوان یک بستر فرهنگی اشاره کرد.

وی اظهار کرد:«در این راستا، طرح‌ریزی و استقرار ۶ استاندارد بین‌المللی در زمینه سیستم‌های مدیریت کیفیت، ایمنی و سلامت شغلی، محیط زیست و به ویژه سیستم مدیریت پروژه مبتنی بر استانداردهای ISO 21502 و PMBOK در دستور کار قرار گرفته است.»

در جلسه اختتامیه، ارزیاب ارشد به «وجود رویکرد فرایندی و نگرش سیستمی» و همچنین «پایداری در پروژه» به عنوان نقاط قوت شرکت پتروشیمی شهید رئیسی گلستان اشاره کرد. وی تصریح کرد: «این موارد نشان‌دهنده جهت‌گیری استراتژیک شرکت در پیشبرد پروژه‌ها به صورت متوازن در حوزه‌های اقتصادی، محیط زیست و مسئولیت‌های اجتماعی است. همچنین، توانمندی و شایستگی بالای تیم مدیریت پروژه نیز به عنوان نقطه قوت این شرکت مورد تأکید قرار گرفت.»

شرکت پتروشیمی شهید رئیسی گلستان با مشارکت در این رویداد، تعهد خود به بهبود مستمر و حرکت در مسیر تعالی را نشان داد. این اقدام، گامی مؤثر در راستای افزایش اثربخشی و کارایی نظام مدیریت پروژه‌ها در این شرکت و صنعت پتروشیمی کشور محسوب می‌شود.

با این موفقیت، پتروشیمی شهید رئیسی گلستان به عنوان الگوی پیشرو در بهره‌برداری از استانداردهای مدیریت پروژه شناخته می‌شود و به دنبال ایجاد تحولی مثبت در صنعت پتروشیمی کشور است.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا