کد خبر: 161103192198
استان هاالبرز

کاروانسرای ینگی امام برای جذب گردشگران نوروزی مجهز می شود

البرز – لیلا رضوانی- رییس شورای اسلامی شهر هشتگرد: مدیریت شهری هشتگرد نگاه درآمدی و اقتصادی به این سینما ندارد و تا اواخر بهمن ماه به متولی بخش خصوصی واگذار می شود.

محمدرضا کاشف در نشست خبری مدیریت شهری با خبرنگاران که در سالن ۹ دی هشتگرد برگزار شد با اشاره به مشکلات اقتصادی بر سر راه فعالیت سینمای ۹ دی این شهر افزود: این مجموعه در حال تعیین تکلیف است و تاکنون ۲ مرحله مزایده برای این سینما برگزار شده که هفته آینده پاکت ها گشوده خواهد شد.

وی ادامه داد: بیشتر زمین های شهر هشتگرد فاقد سند ثبتی است که رفع این مشکل نیازمند رای دیوان عدالت اداری است.

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر هشتگرد نیز از آغاز و بهره برداری چندین پروژه عمرانی در شهر هشتگرد خبر داد و گفت: در جهت توسعه شهری، پروژه های متعددی در دست اجراست که می توان به پیست اسکیت در پارک دانشجو، افتتاح ۳ زمین چمن مصنوعی در بوستان های شهید باکری، تندرستی و بوستان عاشورا و کلنگ زنی زمین ورزشی چندمنظوره اشاره کرد.

حامد صمغ‌آبادی، افزود: شهرداری هشتگرد در سال آینده به‌صورت پایلوت استفاده از پنل‌های خورشیدی را در ساختمان‌های اداری آغاز خواهد کرد و این طرح که در راستای مصوبه استانداری است، به تدریج در تمامی ساختمان‌های شهرداری اجرا خواهد شد. با توجه به افزایش جمعیت هشتگرد، یک پمپ‌بنزین جدید در شمال بلوار جهاد و در مجاورت ایستگاه CNG احداث خواهد شد.

وی تاکید کرد: یکی از کارهایی که در سال آینده اجرا خواهد شد، مسقف‌سازی کانال خبرنگار و احداث پارکینگ طبقاتی در محدوده پارکینگ شهید میرغفاری است.

عضو کمیسیون فضای سبز شورای اسلامی شهر هشتگرد نیزبا بیان اینکه در راستای حفظ و گسترش فضای سبز، تفاهم‌نامه‌هایی برای استفاده از پساب تصفیه خانه شهر مهستان منعقد شده و مسیرهایی برای لوله‌گذاری جهت جداسازی آب خام از آب شرب اجرا شده است ،اظهار کرد: از پساب شهر صنعتی برای آبیاری برخی بوستان‌های شهر استفاده می‌شود ودر بودجه سال آینده نیز مبلغ قابل توجهی به این امر اختصاص یافته تا تمامی بوستان‌های شهر از این منابع آبی بهره‌مند شوند.

نرگس صالحی افزود: با توجه به قول مساعد مسؤولان جهت انتقال آب طالقان، مخزن ۸ هزار لیتری برای تأمین آب شرب هشتگرد آماده شده و لوله‌گذاری از طالقان در دست اقدام است که این طرح نه‌تنها مشکل کم‌آبی شهر را برطرف خواهد کرد، بلکه با جداسازی آب خام از آب شرب، به توسعه پایدار فضای سبز نیز کمک خواهد کرد.

بهروز افشاری، عضو شورای اسلامی شهر هشتگرد انیز در سخنانی گفت: در دوره ششم شورای اسلامی کارهای خوبی در مناطق کم برخوردار انجام شده، اما هنوز کافی نیست و ارائه خدمات به مناطق کم‌برخوردار با مشکلات قانونی مواجه است که می‌تواند برای ما موانع حقوقی ایجاد کند و از مسئولین، نماینده مجلس و استاندار البرز درخواست می کنم تا در رفع این مشکلات ما را همراهی کنند تا بتوانیم در این مناطق خدمات بهتری ارائه دهیم.

عضوشورای اسلامی شهر هشتگرد، نیزاز انعقاد تفاهم نامه شهرداری با یک شرکت خصوصی جهت ساماندهی دستفروشان و رونق ساخت و ساز در شهر خبر داد و گفت: این شرکت با وزارت کشور برای ساماندهی دستفروش‌ها همکاری می‌کند.

این تفاهم‌نامه به این شرکت اختیارات وسیعی می‌دهد تا در کنار فراهم کردن تجهیزات و نیروی متخصص، تمامی امور را به صورت صفر تا صد انجام دهد.

محسن فیروز‌زارع، افزود: به منظور تأمین منابع مالی و توسعه شهر، پروژه‌های ساخت و ساز در هشتگرد باید به صورت اصولی و با رعایت ضوابط و مقررات پیش برود. در همین راستا، از مالکان و سازندگان خواسته‌ایم تا برای تکمیل پروژه‌ها اقدام کنند که این امر می‌تواند به منابع مالی پایدار شهرداری کمک کند.

جواد فلاحتکار، عضو شورای اسلامی شهر هشتگرد نیز گفت: این بیمارستان با ظرفیت ۱۵۰ تخت و اعتباری بالغ بر ۳ هزارمیلیارد تومان یکی از نیازهای اساسی شهر است. وی با اشاره به مشکل ترافیک و کمبود پارکینگ در هشتگرد، از برنامه‌ریزی برای احداث دو پارکینگ طبقاتی و استفاده از ساختمان سابق شهرداری به‌عنوان پارکینگ موقت خبر داد.

شهردار هشتگرد نیزدر این نشست با بیان اینکه مرحله جدید بهره برداری از سینما ۹ دی و بعد از برگزاری چندین مزایده و انتقال آن به بخش خصوصی تا کمتر از ۲ ماه آینده انجام خواهد شد ،اظهار کرد: به زودی شاهد اکران فیلم های جدید از این مجموعه فرهنگی خواهیم بود.

پیام رئیسی به کمبود مدرسه در استان اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه استاندار البرز اعلام کرد، که استان با کمبود ۴۵۰ مدرسه مواجه است، دو زمین به خیرین برای احداث مدارس واگذار شده است و در حال مذاکره برای تأمین زمین‌های جدید برای این بخش هستیم.

وی با بیان اینکه تپه ینگی امام به عنوان یک بنای تاریخی ثبت جهانی شده و سالها پیش با توافق فرماندار و مدیرکل

میراث فرهنگی وقت، این بنا به میراث فرهنگی واگذار شد ،ادامه داد: پس از مشکلات پیش آمده علیرغم درخواست‌های مکرر از سوی شهرداری مبنی بر واگذاری به شهرداری، هنوز این انتقال انجام نشده است که بلافاصله پس از واگذاری این مجموعه به شهرداری، اقدامات لازم برای بهره‌برداری و توسعه آن آغاز خواهد شد.

شهردار هشتگرد خاطرنشان کرد: برای استقبال از بهار در تمام بخش های مدیریت شهری تلاش می کنیم و کاروانسرای تاریخی ینگی شهرستان ساوجبلاغ برای جذب گردشگران به امکانات ویژه مانند آلاچیق و چادرهای اسکان مسافران نوروزی مجهز می شود.

ضمن اینکه استقرار آتش نشانی در ضلع جنوبی اتوبان کرج – قزوین و جمع آوری زباله ها از برنامه های شهرداری هشتگرد در آستانه سال جدید است .

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا