کد خبر: 290504217962
اخبار شرکت هاانرژیصنعت و معدن

یکصد و دوازدهمین جلسه شورای راهبردی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برگزار شد

یکصد و دوازدهمین جلسه شورای راهبردی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با موضوع بودجه ۱۲۶۰ میلیارد تومانی ۱۴۰۴ و بررسی دستورکار شورا در سالن شهید فخری زاده سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، یکصد و دوازدهمین جلسه شورای راهبردی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با حضور محمدرضا مطیری مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و رئیس شورای راهبردی، امیر حیات‌مقدم نماینده مردم شهرستان بندرماهشهر در مجلس شورای اسلامی، هرمز بهاروند فرماندار بندر ماهشهر، کاظم سلامت‌نژاد امام جمعه شهرستان، جمعی از مدیران عامل و نمایندگان شرکت‌های پتروشیمی تشکیل شد.

در این نشست، بودجه ۱۲۶۰ میلیارد تومانی مسئولیت اجتماعی برای سال ۱۴۰۴ محور اصلی بحث و تبادل نظر اعضا بود.

همچنین موضوعاتی در زمینه ارتقای خدمات درمانی، توسعه زیرساخت‌های ترافیکی و عمرانی و پشتیبانی از تیم‌های ورزشی شهرستان ماهشهر مورد بررسی قرار گرفت.

محمدرضا مطیری مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در این نشست ضمن قدردانی از همراهی مدیران عامل و مسئولان شهرستان، بر ضرورت هم‌افزایی شرکت‌های پتروشیمی برای اجرای طرح‌های زیربنایی و اجتماعی تأکید کرد.
وی با اشاره به پروژه‌های اخیر از جمله راه‌اندازی پارکینگ‌های عمومی، بهبود وضعیت ترافیک و برنامه‌ریزی برای تجهیز بیمارستان صنعت نفت ماهشهر، گفت: بسیاری از اقدامات انجام‌شده با تلاش شبانه‌روزی و همکاری مدیران عامل صورت گرفته است، اما برای استمرار این روند نیازمند مشارکت جدی‌تر و سرعت عمل در تأمین منابع هستیم.

مطیری همچنین با اشاره به نیازهای اعلام‌شده از سوی دستگاه‌های خدمات‌رسان، بر لزوم حمایت صنعت پتروشیمی از تأمین تجهیزات مورد نیاز این نهادها تأکید کرد و افزود: وظیفه ماست که در کنار مسائل صنعتی، به امنیت، سلامت و نشاط اجتماعی شهرستان نیز توجه داشته باشیم.

وی حمایت از تیم‌های ورزشی و قهرمانان نوجوان ماهشهری را از دیگر اولویت‌های شورای راهبردی دانست و تصریح کرد: این سرمایه‌های اجتماعی باید مورد توجه ویژه قرار گیرند و صنعت پتروشیمی می‌تواند با پشتیبانی از آنان نقش مؤثری در تقویت نشاط عمومی و حمایت از نوجوانان در عرصه ورزش ایفا کند.

در پایان جلسه، اعضای شورای راهبردی بر تقسیم کار دقیق میان شرکت‌های پتروشیمی و تسریع در اجرای پروژه‌های مصوب تأکید کردند.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا