کد خبر: 100304207821
اخبار شرکت هاانرژیصنعت و معدن

ایزوایکو برای ساخت دومین سکوی گازی فاز ۱۱ پارس جنوبی آماده می‌شود

مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران از آغاز عملیات اجرایی ساخت دومین سکوی فراساحلی فاز ۱۱ پارس جنوبی طی چند ماه آینده خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت نفت و گاز پارس، سعید جعفری، مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) در حاشیه بازدید اخیر مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از کارگاه صنعتی این مجتمع در بندرعباس، درباره آخرین وضعیت قرارداد ساخت دومین سکوی فراساحلی طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی به سفارش شرکت پتروپارس به عنوان پیمانکار عمومی طرح اظهار کرد: از مجموع ۱۲۰ بسته اقلام و کالاهای مورد نیاز ساخت عرشه، ۲۶ بسته اولویت‌دار سفارش‌گذاری شده و یا در مرحله انعقاد قرارداد به‌سر می‌برد.

وی ابراز امیدواری کرد نخستین محموله اقلام مورد نیاز ساخت دومین سکوی فراساحلی فاز ۱۱ پارس جنوبی تا سه ماه آینده وارد کارگاه این شرکت شده و عملیات ساخت این عرشه آغاز شود.

مدیرعامل ایزوایکو پیش‌بینی کرد با توجه به برنامه زمان‌بندی ابلاغ‌شده از سوی کارفرمای طرح، عرشه فراساحلی SPD11A تا پایان نیمه اول سال ۱۴۰۶ در موقعیت مرزی میدان مشترک پارس جنوبی نصب و تا پایان همان سال، آماده بهره‌برداری شود.

بر اساس این گزارش، طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی آخرین طرح از فازهای ۲۴گانه این میدان مشترک به شمار می‌رود که توسعه آن در قالب مدل جدید قراردادهای نفتی (IPC) در دست اجراست‌.

این طرح با هدف استخراج روزانه ۲ میلیارد فوت مکعب گاز خام و میعانات گازی همراه تعریف شده است؛ بلوک مخزنی این فاز شامل دو موقعیت 11A و 11B در ناحیه مرزی جنوب شرقی میدان پارس جنوبی قرار دارد و در حال حاضر، نخستین سکوی فراساحلی این طرح با تولید روزانه ۲۰ میلیون مترمکعب گاز غنی در مدار بهره‌برداری است.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا