کد خبر: 190304209111
استان هاشهرکرد

تشریح شرایط پرداخت خسارت ناشی از نوسانات برق

حسین عسکرزاده- به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان چهارمحال و بختیاری، مهندس مجید فرهزاد مدیرعامل این شرکت در گفت‌وگوی رادیویی با مرکز صدای استان به تشریح شرایط و ضوابط پرداخت خسارت ناشی از نوسانات برق پرداخت.

وی با تأکید بر اینکه قطع و وصل شدن برق به‌تنهایی موجب آسیب‌دیدگی تجهیزات الکترونیکی نمی‌شود، تصریح کرد: این موضوع از نظر فنی و علمی تأیید نشده و مبنای علمی ندارد.

مهندس فرهزاد در ادامه گفت: بر اساس ماده ۱۲ قانون الحاق ۲، شرکت‌های خدمات‌رسان از جمله شرکت‌های توزیع برق موظف هستند با شرکت‌های بیمه‌گر قرارداد همکاری منعقد نمایند تا در صورت وقوع حوادثی نظیر برق‌گرفتگی، آتش‌سوزی یا انفجار ناشی از آسیب شبکه یا تجهیزات، خسارات وارده به مشترکین از محل بیمه‌نامه جبران شود.

وی افزود: در صورت بروز چنین حوادثی، مشترکین می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی bime.tavanir.org.ir و بارگذاری گزارش رسمی آتش‌نشانی، تصاویر حادثه و سایر مدارک مستند، نسبت به دریافت خسارت اقدام نمایند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همچنین به نوع دیگری از پرداخت خسارات اشاره کرد و گفت: چنانچه در یک منطقه یا کوچه، بر اثر تک‌فاز شدن یا اختلال جدی در تاسیسات شبکه، لوازم برقی چندین مشترک به‌طور همزمان دچار آسیب شوند، امکان جبران خسارت از طریق مراجعه به امور برق شهرستان محل سکونت و طی مراحل قانونی بررسی و تأیید کارشناسان، وجود دارد.

در این موارد نیز شرکت بیمه‌گر طرف قرارداد، پس از طی فرآیند ارزیابی، خسارات را پرداخت خواهد کرد.

وی در پایان تأکید کرد: ادعای خسارت‌های موردی صرفاً بر اساس اظهارات تعمیرکاران مبنی بر “نوسان برق” قابل استناد نیست و ملاک پرداخت خسارت نمی باشد

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا