کد خبر: 150704223705
استان هاگلستانمدیرعامل شرکت گازاستان گلستان:

با تمام ظرفیت آماده ارائه خدمات در ماه های سرد سال هستیم

مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان گفت: با تمام ظرفیت آماده ارائه خدمات در ماه های سرد سال هستیم.

ابوالفضل نرسی با اعلام خبرفوق گفت: شرکت گاز استان گلستان به منظور رفاه حال مشترکین گاز، درآستانه سرد شدن هوا و فصول سرد سال ، تمهیدات و اقداماتی را انجام داده و درآمادگی مطلوبی به سر می برد.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان گلستان ، وی افزود: همه تلاش و تمهیدات مورد نیاز درحد امکان انجام گرفته است تا در صورت بروز مشکل بتوانیم با امکانات موجود، در اسرع وقت مشکلات را مرتفع نموده و فصل سرما را به خوبی سپری نمائیم.

نرسی  تصریح کرد: سرویس، تعمیر و نگهداری تاسیسات گازرسانی ، تعویض قطعات و تجهیزات، اورهال تمامی ایستگاه های تقلیل فشارگاز، بررسی و ارزیابی نقاط ضعف و قوت از جمله اقدامات پیشگیرانه بوده که در این شرکت انجام شده است.

وی اظهارداشت: خوشبختانه از ابتدای سال تاکنون  با حضور روئسا و کارشناسان شرکت ، بازدیدهای دوره ای  از تاسیسات و ادارات گازرسانی  در شرف انجام است که در این رابطه مشکلات  شناسایی شده مورد پیگیری قرار گرفته و مرتفع گردید.

نرسی ادامه داد: در همین خصوص سطح آمادگی نیروها نیز مورد ارزیابی  قرار می گیرد و خوشبختانه تمامی نیروها  بویژه پرسنل امدادی و عملیاتی ادارات  بهمراه تجهیزات  موجود  در شرایط بسیار خوبی قرار دارند.

مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان درخصوص آمادگی ورود به فصل سرما گفت: این شرکت جهت استمرار جریان گاز مشترکین، تمامی تلاش خود را بکار گرفته است، ولی  مساعدت و همراهی مردم عزیز استان نقش به سزایی را برای شرکت گاز دارد  تا با مدیریت بهینه مصرف گاز و رعایت نکات ایمنی، این شرکت را همچون گذشته در فصل سرد سال یاری رسانند.

وی در پایان گفت: بالغ بر ۳۰ درصد مصرف گاز سالیانه استان مربوط به مصارف خانگی در ۶ ماهه دوم سال بوده که این مصرف معادل مصرف نیروگاهی استان در مدت مشابه می باشد و صرفه جویی در بخش خانگی مسلماً در اختصاص گاز به موارد نیروگاهی و صنایع  استان کمک شایانی خواهد نمود.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا