کد خبر: 241103193252
استان هافارسبا حضور معاون وزارت راه و شهرسازي و همزمان با دهه فجر؛

بهسازی محور دولت‌آباد-زرین‌دشت با اعتباری بالغ بر ۲۴۰۰ میلیارد ریال در استان فارس اغاز شد

با حضور هوشنک بازوند معاون وزارت راه و شهرسازی و همزمان با دهه فجر بهسازی محور دولت‌آباد-زرین‌دشت به طول ۱۵کیلومتر وبا اعتباری بالغ بر ۲۴۰۰ میلیارد ریال در استان فارس اغاز شد.

 ناصررضایی مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس در مراسم آغاز بهساری محور دولت اباد زرین دشت اظهار داشت: “این اقدامات در راستای توسعه زیرساخت‌های استان و بهبود شرایط حمل و نقل انجام می‌ شود.

 ناصر رضایی اعلام کرد: “استان فارس دارای ۲۳ هزار و ۹۸۴ کیلومتر راه است که شامل ۸۳۰۰ کیلومتر راه اصلی و بزرگراهی و بیش از ۱۲۸۰۰ کیلومتر راه روستایی می‌شود.

 از این مقدار، ۱۸۰۰ کیلومتر بزرگراه و ۲۵۰۰ کیلومتر راه اصلی است وی افزود: از میان ۱۸۰۰ کیلومتر بزرگراه، ۸۱۴ کیلومتر به بهره‌برداری رسیده است.

 همچنین، پروژه‌های متعددی در دست اجرا است که نیاز به منابع مالی بالایی دارند. رضایی با تأکید بر اهمیت توسعه راه‌ها در استان فارس افزود: این توسعه نه تنها برای استان بلکه برای اقتصاد کشور نیز حائز اهمیت است.

او همچنین اشاره کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی ویژه، استان فارس نقش مهمی در ترانزیت کالا و مسافر دارد و این امر نیازمند توسعه زیرساخت‌ها است.

مدیر کل راه و شهرسازی فارس در پایان افزود: با تعامل با نمایندگان و مسئولین، تلاش می‌کنیم که پروژه‌های توسعه‌ای استان فارس را به سرانجام برسانیم.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا