تحول عظیم صنعت بیمارستانسازی در دهه اخیر / هاسپیتکس قویترین نمایشگاه بیمارستانسازی کشور است
مدیرعامل شرکت سیوان صنعت درباره تاثیر برگزاری نمایشگاه هاسپیتکس اظهارکرد: قطعا برگزاری این رویداد به معرفی و شناخت بیشتر محصولات شرکتها کمک بزرگی میکند. همچنین شرکت در این نمایشگاه باعث افزایش تبادل اطلاعات میان شرکتکنندگان و برگزارکنندگان این عرصه خواهد شد.
هشتمین نمایشگاه بیمارستانسازی ۱۲ دی ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد. پیرامون اهمیت برگزاری این رویداد و وضعیت فعالان صنعت بیمارستان سازی در کشور گفتگویی را با حمید ابدالی – مدیرعامل شرکت سیوان صنعت بارثاوا ترتیب داده ایم که در ادامه مطالعه می کنید.
ابدالی در این گفتگو گفت: نمایشگاه بیمارستانسازی مشابه نمایشگاه هاسپیتکس در سایر کشورها از جمله امارات وجود دارد اما در داخل کشور نمایشگاه هاسپیتکس به واسطه تولید محتوا و اطلاع رسانی درست تبدیل به قدرتمندترین نمایشگاه بیمارستانسازی شده است.
وی افزود: ما در هشتمین دوره این نمایشگاه با هدف گسترش بازار خود و نیز ارتباط مستقیم با مشتریان و مخاطبان جدید شرکت خواهیم کرد.
تاثیر برگزاری نمایشگاه هاسپیتکس
مدیرعامل شرکت سیوان صنعت درباره تاثیر برگزاری نمایشگاه هاسپیتکس اظهارکرد: قطعا برگزاری این رویداد به معرفی و شناخت بیشتر محصولات شرکتها کمک بزرگی میکند. همچنین شرکت در این نمایشگاه باعث افزایش تبادل اطلاعات میان شرکتکنندگان و برگزارکنندگان این عرصه خواهد شد.
حمید ابدالی درباره کمبود تختهای بیمارستانی در کشور گفت: تمام بخشهای یک صنعت باید بهصورت مشترک رشد داشته باشد. نمیتوان انتظار داشت شرایط کنونی و معضلی که شاهدش هستیم یک باره و ناگهانی دچار بهبودی کامل شود و تمام نیازهای حوزه سلامت یک شبه تامین شود. قطعا برای خروج از معضل کمبود تختهای بیمارستانی نیاز داریم تا تمامی فعالان این عرصه به ویژه شرکتهای تولیدی و حتی دست اندرکاران نمایشگاه هاسپیتکس برای رفع مشکلات دست بهدست هم دهند تا قدم به قدم شرایط نابسامان حوزه سلامت و کمبود تخت بهبود یابد.
ابدالی ادامه داد: در چند سال اخیر ساخت بیمارستان در شهرهای کلان وضعیت خوبی داشته و برخی بیمارستانها با ظرفیت برخورداری از ۲۰۰ تخت شروع به ساخت کردند. بنده اعتقاد دارم در طول ۱۰ سال اخیر تحول بسیار خوبی در حوزه سلامت و بیمارستانسازی اتفاق افتاده و به واسطه افزایش ظرفیت و نیاز کشور به تختهای بیمارستانی، شرکتهای تولیدی قطعات و دستگاههای مهندسی پزشکی و نیز تولیدکنندگان قطعات بیمارستانی در سالیان اخیر از پیشرفت و رشد بسیار مطلوبی برخوردار بودند. قطعا در کنار افزایش سطح سخت افزاری بیمارستان ها، سطح نرم افزاری بیمارستانها نیز باید پیشرفت کند و به دنبال آن افزایش کادر درمان و پزشکی بیمارستانها یک برنامه و روند چندین ساله را میطلبد تا در کنار تامین ظرفیتهای مورد نیاز تختهای بیمارستانی به استاندارد جهانی برسیم.
جایگاه ایران در حوزه صادرات خدمات مهندسی پزشکی
مدیرعامل شرکت سیوان صنعت بارثاوا در پاسخ به سوالی مبنی بر جایگاه ایران در حوزه صادرات خدمات مهندسی پزشکی و میزان موفقیت در این عرصه گفت: اگر موفقیتی در این زمینه برای ما حاصل شده قطعا نسبی است. اگر به ۱۰ الی ۱۵ سال اخیر نگاهی داشته باشیم میتوان گفت در این حوزه دارای رشد بودیم اما این روند پیشرفت آنچان بزرگ و هیجانی نبوده است. در سالهای اخیر شرکتهای تولیدکننده پیشرفت بسیار بزرگی داشتند و یکی از دلایل آن افزایش نرخ ارز بوده است.
وی افزود: در سالهای قبل بسیاری از قطعات و لوازم ساده بیمارستانی وارداتی بودند اما درحالحاضر با توجه به پیشرفت تولید در این صنعت بسیاری از این قطعات محصول داخلی هستند. در حال حاظر ما در این حوزه به خودکفایی رسیدیم و معتقدم در زمان کنونی توجه بیشتر به تامین نیازهای داخلی و پیشرفت روز افزون در بازار داخلی بسیار ارزشمند تر از صادرات خواهد بود. اما بطور کلی این روند نیازمند گذشت زمان و تحول در عرصه تولید خواهد بود.
حمید ابدالی در پایان صحبت هایش به تیترکوتاه گفت: برای ورود به عرصه صادرات و پیشرفت در این زمینه قبل از هرچیز باید تولیدکنندگان بازار خود را گسترش دهند، همچنین نیاز است در حوزه سلامت و بیمارستانسازی ظرفیت تولید افزایش پیدا کند و در نهایت شاهد افزایش قابل توجه کیفیت محصولات در این صنعت باشیم تا بتوانیم به بحث صادرات توجه جدی تری نسبت به قبل داشته باشیم.
منبع: تیتر کوتاه