کد خبر: 30050197400
اقتصادراه و مسکن

ثبت نام جدید نهضت ملی مسکن در هفته دولت

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: حدود ۵.۶ میلیون نفر برای طرح نهضت ملی مسکن در سامانه ثبت نام کردند که ۱.۵ میلیون نفر متقاضی فعال هستند؛ در هفته دولت امکان ثبت نام جدید در بعضی شهرها فراهم می‌شود.

به گزارش ایسنا محمود محمودزاده در نشست خبری حوزه مسکن وزارت راه و شهرسازی به مناسبت هفته دولت ۱۴۰۱ اظهار کرد: تا امروز حدود ۵.۶ میلیون نفر برای واحدهای نهضت ملی مسکن در سامانه طرح های حمایتی وزارت راه و شهرسازی ثبت نام کرده اند از این تعداد ۱.۵ میلیون متقاضی حائز شرایط و فعال هستند که مدارک خود را بارگذاری کرده اند.

وی افزود: برای حدود ۱.۵ میلیون واحد مسکونی نهضت ملی مسکن تامین زمین شده است. در هفته دولت (دوم تا هشتم شهریور ماه) امکان ثبت نام متقاضیان در بعضی شهر ها برابر می‌شود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی درباره آخرین وضعیت پروژه نهضت ملی مسکن گفت: ۵۷۶ هزار واحد در مسکن شهری، ۱۸۲ هزلر واحد روستایی و ۳۳۵ هزار واحد خود مالک در پروژه نهضت ملی مسکن در حال ساخت است. ۴۲۰ هزار واحد کلنگ زنی شده که در مراحل مختلف شروع ساخت، فونداسیون و مراحل بالاتر قرار دارد.

محمودزاده با اشاره به راهبردهای شش‌گانه دولت در طرح نهضت ملی مسکن خاطرنشان کرد: اولین سیاست افزایش ساخت ساز بخش خصوصی بود. تا پیش از این سالیانه برای ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار واحد پروانه صادر می‌شد. برای افزایش این تعداد مجوزی دریافت کردیم که تسهیلات ساخت در قالب نهضت ملی مسکن به سازندگان ارائه شود.

وی ادامه داد: این وام بدون خرید اوراق و بدون سپرده گذاری است. از این طریق از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون ۳۳۵ هزار متقاضی خود مالک در سامانه وزارت راه و شهرسازی ثبت‌نام کرده‌اند. امیدواریم به زودی رکورد جدیدی در صدور پروانه از سال ۱۳۹۳ به بعد ایجاد شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی دومین راهبرد را افزایش ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده دانست و گفت: به منظور بازآفرینی شهری امتیازاتی شامل تسهیلات ارائه می شود. سومین راهبرد ساخت مسکن برای دهک های اول تا سوم با ویژگی در استطاعت و دربرگیری اقشار هدف دستگاه‌های حمایتی است.

به گفته محمودزاده دهک‌های پنجم تا ششم که از تسهیلات متوسط دولتی استفاده می‌کنند راهبرد چهارم، مسکن روستایی راهبرد پنجم و اجاره داری حرفه‌ای، برنامه ششم پروژه نهضت ملی مسکن است.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا