کد خبر: 02110066076
اخبار شرکت ها

حمایت‌های شرکت مهندسی،  ایران را به هفتمین سازنده توربین در جهان بدل کرد

روز چهارشنبه ۲۹ دی ماه از شرکت توربوکمپرسور نفت (OTC) بازدید و ضمن مذاکره در خصوص اجرای پروژه‌های موثر در بهینه‌سازی مصرف سوخت در تاسیسات تقویت فشار گاز، در جریان روند ساخت توربین‌های گازی صنعتی این شرکت قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و هیئت همراه، رضا نوشادی در این بازدید، شرکت توربوکمپرسور نفت را از شرکای قابل اتکای شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در تحقق برنامه‌های آتی برشمرد و گفت: پتانسیل فنی این شرکت که حاصل سال‌ها تلاش متخصصان توانمند آن است، این مجموعه را در سطح پیشرفته‌ای از بلوغ صنعتی و تکنولوژیک نسبت به دیگر رقبا قرار داده است.

وی ادامه داد: پیشرفت‌ها و مزیت‌های  شرکت  OTC حقیقتا تحسین برانگیز است و این مهم ما را امیدوار می کند که در صورت به کارگیری رویکرد درست در اقتصاد پروژه‌، در مدت زمان کوتاه‌تری نسبت به فرآیندهای معمول ارجاع کار، به اهداف تعریف شده به ویژه در زمینه صرفه جویی و بهینه سازی، دست پیدا کنیم.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به اهمیت اجرای پروژه بازیابی انرژی حرارتی خروجی از توربین گفت: ظرفیت همکاری مشترک در قالب قرارداد ساخت ۱۰۰ دستگاه توربین وجود دارد منوط به اینکه با هم افزایی، هم فکری و تلاش شبانه روزی فعالیت ها را به پیش ببریم.

نوشادی افزود: اکنون که در سایه سال‌ها تلاش خستگی ناپذیر، شرکت OTC به درجات بالای بلوغ رسیده است باید این نعمت را قدر دانست و پتانسیل‌های موجود را در مسیر خدمت به صنعت کشور بکار گرفت.

وی با اشاره به ارقام بالای تجارت توربین در سطح دنیا، رقم فعلی کشور در این زمینه را غیرقابل قبول دانست و گفت: عمیقا اعتقاد دارم راهبرد ما در ارتباط با تجهیزات و ماشین آلات پیچیده نظیر توربین باید بر مبنای گسترش فعالیت‌ها باشد و برای دستیابی یه این هدف باید اجرای پروژه در فراتر از مرزهای کشور را عملیاتی کنیم.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران ادامه داد: برای اجرای پروژه بازیافت حرارتی، هم اکنون چند تاسیسات درنظرگرفته شده است و باید در فرصت زمانی کوتاه و مقبول طرح اقتصادی ارایه دهیم، ضمن آنکه برای اجرای پروژه بازیافت در تاسیسات در دست اجرا، آمادگی لازم وجود دارد.

نوشادی همچنین از تدوین دستورالعمل صرفه جویی با همکاری برنامه ریزی شرکت ملی گاز ایران خبر داد و گفت: خوشبختانه نگرش مدیران شرکت ملی گاز ایران که سابقا بر تولید گاز متمرکز بود نیز تغییر یافته  و ورود به عرصه‌های جدید نظیر تولید برق و صدور خدمات و دانش فنی به خارج از کشور، مورد استقبال قرار گرفته است.

وی ادامه داد:  شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برای اجرای پروژه در فراسوی مرزها حساب ویژه ای بر روی شرکای خود باز کرده است و پتانسیل فنی شرکت هایی نظیر OTC را ظرفیتی مهم برای عینیت بخشیدن به افق های جدید تلقی می کند.

پشتیبانی مهندسی و توسعه گاز، OTC را به تکامل رساند

مدیرعامل شرکت توربوکمپرسور نفت نیز در این بازدید ضمن بیان برنامه‌های این شرکت، همکاری‌های مشترک بین طرفین را فراتر از رابطه مرسوم بین کارفرما و پیمانکار و نوعی  از اتحاد استراتژیک دانست و گفت: شرکت ملی گاز ایران در فرآیند تاسیس، تکامل و موفقیت OTC، پشتیبانی همه جانبه و اثربخش داشت و اگر حمایت‌های شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نبود هیچ وقت به این درجه از پیشرفت نمی رسیدیم.

وی افزود: احساس مسئولیت و پشتیبانی همه جانبه شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران سبب شد، ایران به‌عنوان هفتمین سازنده توربین در دنیا شناخته شود و دستیابی به این مهم امروز باعث افتخار کشور است.

مدیرعامل شرکت توربوکمپرسور نفت ادامه داد: قرارداد ساخت  ۱۰۰ دستگاه توربین به شرکت ما اعتماد به نفس و روحیه داد و به ما برگ برنده‌ای بزرگ بخشید و کمک کرد تا در مذاکرات با خارجی‌ها، دست بالا را داشته باشیم.

وی با ابراز خرسندی از نگرش مدیریت شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نسبت به  موضوع بازیافت حرارت در تاسیسات تقویت فشار گاز گفت: شرکت توربوکمپرسور نفت از پتانسیل و توان تکنولوژیک کافی برای اجرای این پروژه برخوردار است و در صورت برطرف شدن مسائل مرتبط با اقتصاد پروژه، به خصوص موضوع قیمت‌گذاری مناسب برای خرید برق تولید شده و اجرای طرح صرفه‌جویی سوخت و پرداخت مابه التفاوت، می‌توان برنامه‌های سودمندی را در این زمینه به نفع اقتصاد کشور پیاده‌سازی کرد.

وی افزود: در صورت اجرا و موفقیت پروژه بازیافت حرارتی در مقیاس پایلوت، اشتیاق قابل توجهی برای تسری این پروژه موفق به دیگر تاسیسات تقویت فشار گاز ایجاد خواهد شد که این امر به صرفه جویی قابل توجهی می‌انجامد.

شایان ذکر است در بخش دیگری از این برنامه، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و هیئت همراه از کارخانه‌های ساخت موتور توربین گازی و ساخت محفظه احتراق از بخش‌های مختلف نظیر پوشش، مراحل ساخت قطعات، ماشین‌کاری قطعات اصلی توربین، خط تولید توربوکمپرسورهای ارتقا یافته، مونتاژ، کنترل کیفیت و تولید و ساخت بازدید به عمل آوردند.

گفتنی است، بازدید امروز در ادامه سلسله جلسات و مذاکرات شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت‌های بزرگ صنعتی کشور انجام شد تا از این تعاملات هدفمند، راهکارهای عملیاتی برای پروژه‌های بهینه سازی مصرف سوخت در تاسیسات تقویت فشار گاز ارائه شود.

روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا