کد خبر: 130804227449
استان هافارس

دیدار مدیرکل استاندارد استان فارس با مدیرعامل قطار شهری شیراز

جلسه‌ای به منظور رفع مشکلات موجود در سیستم آسانسورهای ایستگاه‌های قطار شهری با حضور مدیرکل استاندارد فارس و مدیرعامل قطار شهری و هیات همراه با هدف بررسی مسائل و چالش‌های موجود در زمینه استانداردسازی و رفع مشکلات فنی و ایمنی آسانسورهای موجود در ایستگاه‌ها و ناوگان قطار شهری در دفتر مدیرکل استاندارد استان فارس برگزار گردید.

 علی کلانتری مدیرعامل قطار شهری شیرازدر ابتدای جلسه گزارشی از وضعیت فعلی تجهیزات و سیستم‌های حمل و نقل عمومی به ویژه آسانسورها و تجهیزات مرتبط با دسترسی آسان به ایستگاه‌ها ارائه کرد. ایشان به مشکلات موجود در زمینه کیفیت و ایمنی برخی از آسانسورها اشاره کرده و خواستار همکاری بیشتر با سازمان استاندارد برای رفع این مسائل شدند.

علی عزیزی مدیرکل استاندارد استان فارس نیز با استقبال از درخواست‌های مطرح شده، بر لزوم توجه ویژه به رعایت استانداردهای ایمنی در تجهیزات حمل و نقل عمومی تاکید کرد. وی اعلام کرد که سازمان استاندارد آمادگی کامل برای همکاری با قطار شهری جهت ارزیابی و بررسی دقیق‌تر وضعیت تجهیزات موجود را دارد.

در این نشست، تصمیم بر این شد که تیم‌های مشترک فنی از هر دو نهاد برای انجام بازدیدهای میدانی و ارزیابی کیفیت آسانسورها و سایر تجهیزات مرتبط با دسترسی‌پذیری تشکیل شود.

همچنین، خواستار همکاری قطار شهری با توجه به امکانات موجود در ایستگاههای فعال برای تبلیغات و ترویج و اشاعه فرهنگ استاندارد و مشارکت در تدوین استانداردهای ملی و بین المللی با توجه به توان تخصصی فنی کارشناسان قطار شهری شد.

در پایان این دیدار، توافق شد که جلسات بعدی به منظور پیگیری روند اصلاحات و ارتقاء استانداردهای تجهیزات قطار شهری به زودی برگزار شود.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا