راهاندازی ۱۱۰۰ طرح اشتغال دانشبنیان برکت در کشور
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام اعلام کرد که تا به امروز یکهزار و ۱۰۰ طرح اشتغالزایی در حوزه دانشبنیان در کشور اجرا شده که بخش قابل توجهی از این طرحها در استان اصفهان بوده است.
در جریان سفر محمد ترکمانه به استان اصفهان، ۵ هزار و ۷۳۳ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور با ظرفیت اشتغال ۱۷ هزار و ۱۹۹ نفر در مناطق محروم و روستایی این استان به بهرهبرداری رسید.
او در بازدید از ۵ طرح اجتماعمحور در شهرستان خمینیشهر بیان کرد: یکهزار و ۱۶۲ میلیارد ریال حجم سرمایهگذاری برای راهاندازی این ۵ هزار و ۷۳۳ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور بوده است.
مدیرعامل بنیاد برکت از فعالیت ۲۹ مجری و تسهیلگر بنیاد برکت در استان اصفهان خبر داد و افزود: ۱۶ شهرستان و ۲۳۸ روستای استان تحت پوشش فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد برکت قرار دارند.
ترکمانه با اشاره به دو رویکرد و اولویت اشتغالزایی در استان اصفهان تصریح کرد: اولین اولویت، حمایت از راهاندازی طرحهای کارگاهی خرد و کوچک با توجه به ظرفیتهای منطقهای در استان است.
او ادامه داد: رویکرد دوم، حمایت از طرحهای دانشبنیان در استان است که در همین راستا، همکاریهای گستردهای با شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان صورت گرفته است.
مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: بنیاد برکت در استان اصفهان به دنبال حمایت حداکثری از کارگاههای خرد و کوچک و راهاندازی طرحهای دانشبنیان است.
ترکمانه خاطرنشان کرد: بنیاد برکت با هدف توانمندسازی اقتصادی، توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی در مناطق محروم و روستایی استان اصفهان اجرای یکهزار و ۳۵۰ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را در این مناطق برای سال ۱۴۰۱ در برنامههای خود دارد.
او با اشاره به بازدید از طرحهای دانشبنیان در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان یادآور شد: بخش قابل توجهی از طرحهای اشتغالزایی دانشبنیان بنیاد برکت در استان اصفهان اجرا شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر اشتغالزایی در مناطق محروم گفت: بنیاد برکت ۱۸۰ هزار طرح اجتماعمحور را در کشور راهاندازی کرده که ایجاد فرصتهای شغلی برای ۵۴۰ هزار نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم به دنبال داشته است.
ترکمانه ادامه داد: مجریان و تسهیلگران بنیاد در ۱۰ هزار روستا و ۴۰۰ شهر در سراسر کشور مشغول خدمترسانی به متقاضیان اشتغال هستند.
به گفته او، ۲۰۰ هزار میلیارد ریال ظرفیت کل سرمایهگذاری برای راهاندازی این ۱۸۰ هزار طرح اجتماعمحور بوده است.