کد خبر: 04129916729
روزنامهکشاورزی

عباسی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: اختیارات جهانگیری در قرارگاه اقتصاد مقاومتی مبهم است

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس عنوان کرد نقش معاون اول رئیس‌جمهوری به عنوان رئیس قرارگاه اقتصاد مقاومتی کشور با اختیارات کامل را مبهم دانست و خواستار شفاف‌سازی شد.

علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت،  درباره ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به عنوان نقشه راه کشور، گفت: سیاست‌هایی اقتصاد مقاومتی برخاسته از الگوی علمی و بومی کشور بوده و اگر در این سالها به درستی اجرا می‌شد می‌توانست مشکلات اقتصادی کشور را حل کند و نسبت‌ به تکانه‌های بین‌المللی، کشور را واکسینه کند ولی متاسفانه سیاست‌های غلط اقتصادی دولت، وضع معیشتی مردم و بازار‌های اقتصادی موجود از قبیل مسکن، خودرو، ارز و بورس را با نوسانات شدیدی روبه‌رو کرده است.

او نقش معاون اول رئیس‌جمهوری به عنوان رئیس قرارگاه اقتصاد مقاومتی کشور با اختیارات کامل را مبهم دانست و افزود: جهانگیری فعالیت‌های اجرائی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را از بدو شروع به کار تاکنون برای تنویر افکار عمومی بیان کنند تا معلوم شود عامل شکست دولت در اجرای این سیاست‌ها کیست.

مطالب پیشنهادی

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه ظرفیت کشاورزی کشور به‌گونه‌ای است که اگر درست بهره‌برداری شود توانایی تامین غذای ۳۰۰ میلیون نفر را دارد، اظهار کرد: شخصی که سالها سکاندار کشاورزی کشور بوده با بی‌توجهی به ظرفیت‌های کشاورزی کشور اعلام می‌کند ظرفیت کشاورزی ما برای ۳۵میلیون نفر است! آیا واقعا نمی‌دانند که ما یک کشور چهار فصل داریم؟

عباسی افزود: مساحت کشور ایران حدود ۴۰برابر کشور هلند است و از ۱۳ اقلیم موجود ۱۱ اقلیم را در خود دارد، با وجود این صادرات محصولات کشاورزی هلند ۲۰ برابر صادرات محصولات کشاورزی کشور ایران بوده است.

او با بیان اینکه ظرفیت بخش کشاورزی ایران در بسیاری از بخش ها در دنیا سرآمد است، تصریح کرد: تنها مشکل بخش کشاورزی فقدان نگاه مدیریتی درست در این بخش برای به فعلیت رساندن ظرفیت‌ها است، وجود این مشکل باعث تورم شدید در قیمت محصولات کشاورزی شده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان البرز خاطرنشان کرد: در بخش‌های کشاورزی و صنعتی در استان البرز ظرفیت‌های بی‌نظیری وجود دارد. این استان یکی از هسته‌های تولید محصولات ارگانیک کشاورزی و زراعی است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، گفت: وجود حدود ۱۳درصد از صنایع کشور در استان البرز شامل صنایع غذایی، هایتک، دانش‌بنیان، هاب دارویی کشور، کریدور ارتباطی شمال به جنوب و غرب به مرکز و جنوب کشور و همچنین ظرفیت فوق‌العاده منطقه‌ ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام این امکان را برای جذب بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم کرده است.

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر ظرفیت‌های منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام البرز گفت: یکی از مشکلات منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام البرز موضوع یارانه سوخت به پروازهای کارگوباری خارجی (حمل بار به صورت هوایی) است که تلاش می‌کنیم تا این مساله برطرف شود. ظرفیت‌های فرودگاه پیام به گونه‌ای است که می‌تواند گذرگاه صادراتی کشور باشد و نقش تکمیلی را برای صنایع و کشاورزی استان ایفا کند.

نمایش بیشتر
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا