قیچی رو با خودت ببر(طنز)
راضیه حسینی
معاون اول رئیسجمهوری خطاب به خیران: «خیلی وقتها نمیدانیم کجا هستید به شما کمک کنیم چون در بین شما نیستیم. کشور را جز با مدیریت منابع مردمی نمیتوانیم اداره کنیم. کشور باید با مدیریت منابع مردم اداره شود.»
کمکای از خیران است که خودشان را در دسترس قرار نمیدهند. انتظار دارند مسئولان با این همه مشغله و کار در زمینه مدیریت منابع مردمی، کلی وقت بگذارند و تکتک خیرین را پیدا کنند؟ همین میشود که آمار رفع مشکلات اینقدر پایین میآید و سرپرست وزارت آموزش و پرورش میگوید: بیش از ۳۰ درصد مدارس کشور را خیران مدرسهساز ساختهاند و در طی سالهای اخیر بیش از ۵۰ درصد پروژههای عمرانی آموزش و پرورش با کمک خیران تکمیل شده است.»
این خیلی کم است. لابد انتظار دارید پنجاه درصد باقی پروژههای عمرانی را دولت انجام دهد؟ پس وظیفه خیران چه میشود؟
پیشنهاد میکنیم برای اینکه تقسیم وظایف درست انجام شود و مسئولان مجبور نباشند مدام دنبال خیران بگردند، لیست مسئولیتها نوشته و به هر گروه داده شود.
در ابتدا لیست مسئولیتهای خیران و مردم:
ساخت، نوسازی و تجهیز مدارس
ساخت بیمارستان
کمک به زلزلهزدگان، سیلزدگان، نیازمندان، بیخانمانها و…
راه و جادهسازی. ساخت مسکن برای افراد نیازمند و…
کمک به پر شدن خزانه ملی (در این قسمت نیازی نیست خیران کاری کنند. از آنجا که دولت میداند مردم برای کمک، رضایت صددرصدی دارند و حاضرند حتی در این راه جان بدهند، خودش یک جوری از جیبشان بر میدارد. لطفاً فکرتان را منحرف نکنید. اصلاً منظورمان جریمه منع تردد شبانه و این چیزها نیست. )
مسئولیتهای طبیعت:
خاموش کردن آتش جنگلها با بارش باران.
از بین بردن خشکسالی با بارش به اندازه و یکدست باران در همه مناطق کشور.
کمک به ستاد مدیریت بحران با نباریدن برف و سرازیر نکردن سیل
صحبت با فلک برای ردیف شدن ابر و باد و مه و خورشید و ایجاد آرامش برای سازمان محیط زیست.
و اما مسئولیت مسئولان:
مدیریت همه موارد بالایی با بریدن ربانهای خوشرنگ و البته مسئولیت خطیر به همراه داشتن قیچی و فراموش نکردن آن در هنگام مدیریت.