مدیرعامل بانک صنعت و معدن: مهمترین ماموریت این بانک هدایت منابع مالی به بخشهای مولد اقتصادی است
به گفته مدیرعامل بانک صنعت و معدن، مهمترین ماموریت این بانک را هدایت منابع مالی به سمت بخشهای مولد اقتصاد در راستای اهداف توسعهای کشور و سرلوحه تمام فعالیتهای بانک است.
به گزارش روابطعمومی بانک صنعت و معدن، علی خورسندیان در نشست هماندیشی با هیات مدیره، هیات عامل و مدیران ستادی و استانی که امروز به شکل ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهارکرد: برگزاری جلسات هماندیشی یا تبادل نظر، فرصت مغتنمی برای تضارب آرا و اندیشه و تبیین بهتر و بیشتر مسائل و پیگیری آنها است.
علی خورسندیان در این نشست، ضمن تبیین اوضاع اقتصادی کشور اظهارکرد: نخستین عاملی که پیامد سرمایهگذاری را به دنبال دارد، ثبات اقتصادی است و چنانچه تورم حداقلی وجود داشته باشد، اوضاع ایدهال است و این امر سبب چرخش چرخ اقتصاد خواهد شد.
او افزود: اکنون که جامعه در وضع تورمی قرار دارد، این یک امر مشکل ساز در مسیر رشد اقتصادی محسوب شده که تصمیم برای سرمایهگذاریهای جدید را دچار مشکل میسازد.
خورسندیان اضافه کرد: بخش دیگری از مشکلات برخواسته از عملکرد ذاتی بنگاههاست که سبب میشود آنان در ارتباط با بازپرداخت تسهیلات دریافتی با مشکل روبرو شوند.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن تصریح کرد: چنانچه آمار ۱۰ ساله تشکیل سرمایه ثابت را در نظر بگیریم در این دوره زمانی، تشکیل سرمایه ثابت، روند کاهشی داشته است و کاری که بانک صنعت ومعدن انجام داده، هرچند اندک در تشکیل سرمایه ثابت گامهای موثری بر خلاف اوضاع اقتصادی برداشته و جایگاه مهمی در حوزه عملکردی دارد.
او خاطرنشان ساخت: کسری بودجه، تورم را به دنبال دارد و این ناشی از شرایط تحریم، اوضاع بینالمللی و دیگر عوامل مرتبط است.
خورسندیان یادآورشد: امروز در این وضع حساس، سرمایهگذاری در عرصه صنعت و تولید و در چارچوب اقتصاد کشور پیش رفتن به یک مجاهدت جدی نیاز دارد.
او خاطرنشان ساخت: برآوردهای انجامشده در سال جاری برای دوره ۶ماهه حاکی از رشد اقتصادی است که این نسبت به پیشبینی صندوق بینالمللی پول نزدیک است، ضمن اینکه در برنامه پنج ساله گذشته رشد اقتصادی ۸درصدی سالیانه در نظر گرفته شده بود که به دلیل مشکلات ناشی از تحریمهای ظالمانه محقق نشد.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن افزود: امروز باید مسیر تحول دیجیتال را طی کنیم و بهترین خدمات را متناسب با نیاز مشتریان ارائه دهیم و شعار مشتریمحوری را سرلوحه اقدامات و برنامههای خود قرار دهیم.
به گفته خورسندیان، انضباط بودجه و مالی یک امر مهم و مورد تاکید در جهت دستیابی به اهداف بانک است و اضافه کرد: دانشافزایی و کسب مهارت در ستاد و شعب مورد توجه قرار گیرد و به روز سازی دانش ارزی در حوزه بینالملل اهمیت به سزایی دارد و انتظار میرود برنامهای را به شکل ویژه در سال ۱۴۰۱ با این ضرورت، اجرا کنیم.
خورسندیان توضیح داد: در وصول مطالبات، نیازمند بررسی دقیق وضع مشتری هستیم؛ گاهی بنگاه از توانمندی لازم برای بازپرداخت تسهیلات برخوردار است اما عزم و تمایلی در این رابطه ندارد ولی در برخی مواقع، بنگاه ها توانمندی و شرایط لازم برای بازپرداخت را ندارند که ما باید بین این دو نوع بنگاه تمایز قایل شویم.
او گفت: این بانک از لحاظ تخصصی و چابکی شرایط مطلوبی داشته و با کمی تلاش بیشتر شاهد ارتقا بیشتر شاخصهای عملکردی خواهیم بود.
او موضوع بهبود معیشت همکاران خود را خواسته به حقی دانست که لازم است از همه ظرفیت قانونی برای بهبود آن استفاده شود؛ واقعیت این است که با اوضاع تورمی کشور، گیرندگان حقوق ثابت باید مورد توجه و حمایت قرار گیرند تا قدرت خرید آنان حفظ شود.
خورسندیان بیان کرد: موضوع سودآوری یکی از محورهای مورد تاکید است و ضرورت دارد این بانک در کنار رسالت توسعهای و تخصصی خود که هدایت منابع مالی به سمت بخشهای مولد اقتصاد در راستای اهداف توسعهای کشور است، نیمنگاهی نیز به موضوع سودآوری داشته باشد و مهم است که با اعتبارسنجی و رتبهبندی مناسب و بهداشت اعتباری بنگاههایی تامین مالی شوند که قادر به بازگشت منابع بانک باشند.
مدیرعامل بانک یادآور شد: خروج از بنگاهداری و واگذاری اموال مازاد، استقرار کامل حاکمیت شرکتی، استقرار کامل نظام اعتبارسنجی، رعایت کامل مصوبههای شورای پول و اعتبار، توجه به جوان گرایی، شفافیت و رعایت انضباط بودجه مصوب و مدیریت هزینهها از اولویتهای این بانک محسوب میشود.
این مدیر ارشد بانکی گفت: در وصول مطالبات تملیک آخرین ابزار ما برای وصول مطالبات است و این نکته اهمیت زیادی دارد که از تعطیلی واحدهایی که تملیک میشوند، جلوگیری کنیم و این امر را یک وظیفه حرفهای و اخلاقی میدانیم.