واردکننده و صادرکننده بنزین نیستیم
مدیرعامل شرکت ملی پخش و فرآوردههای نفتی ایران اعلام کرد که اکنون واردکننده و صادرکننده بنزین نیستیم؛ اما از سال ۹۸ با راه اندازی نفت ستاره خلیج فارس این افتخار نصیب ما شد که بنزین هم صادر می کردیم.
علیاکبر نژاد علی در نشستی که با اصحاب رسانه داشت ادامه داد: البته مصرف بنزین در آن سال به اینمیزان هم نبود. اکنون با رشد بی رویه مصرف بنزین صادرات نداریم و مصرف و تولید بنزین هم تراز است و با هدف توسعه گرایی و همکاری با شرکتهای دانشبنیان نیازی به واردات هم نداریم.
او تاکید کرد : با این وجود در شرایطی هستیم که باید همه در راستای کمک به دولت در مصرف انرژی دقت کنیم.
درخواست وزارت نفت از خودرو سازان برای الویت قرار دادن تولید خودروهای دوگانه سوز سبب مصرف بهینه شده و به کاهش مصرف بنزین منجر می شود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش و فرآوردههای نفتی ایران افزود: برای جلوگیری از هدررفت مصرف سوخت شرکت ملی پخش ۵۵۰ میلیون دلار برای دوگانه سوزی رایگان خودروهای عمومی و خودروهای کیت نسل ۴ هزینه کرده است و تنها ۲۷ درصد استقبال شده که با توجه به بودجه تعلق گرفته شده این استقبال قابل قبول نیست مردم با تعویض خودروهای فرسوده و دوگانه سوز کردن خودرو در بهبود اقتصاد خانوار و اقتصاد ملی سهیم هستند.
او از وزرات کشور درخواست کرد که اهتمام ویژه به مراکز معاینه فنی و بازرسی ادواری خودروهای دو گانه سوز داشته باشد.
برای فرهنگ سازی مصرف بهینه سوخت رسانهها ها نقش موثری دارند کارت اضطراری سوخت در همه جایگاههای عرضه وجود دارد مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: برای همه جایگاههای عرضه سوخت کارت اضطراری در نظر گرفتهایم و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران شانا، علیاکبر نژادعلی امروز (دوشنبه، ۱۸ اردیبهشت) در نشست خبری در تشریح طرح ساماندهی کارتهای اضطراری در جایگاههای عرضه سوخت اظهار کرد: برای همه جایگاههای عرضه سوخت کارت اضطراری در نظر گرفتهایم.
هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد و کارت آزاد در سراسر جایگاههای سوخت موجود است. او با بیان اینکه بر اساس تکلیف قانونی، تا پایان امسال حجم استفاده از کارتهای سوخت شخصی باید به ۹۰ درصد افزایش یابد، افزود: هماکنون در شرایط همترازی تولید و مصرف بنزین قرار داریم و تاکنون واردات انجام نشده، اما مصرف بنزین کشور امسال ۱۰ درصد افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با تأکید بر اینکه طرحهای توسعهای پالایشی بهمنظور افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور با جدیت در پالایشگاههای کشور در حال پیگیری و اجراست، تصریح کرد: برای توزیع یکنواخت و یکپارچه سوخت در کشور ناچار به اجرای سیاستهای غیرقیمتی هستیم.
نژادعلی ادامه داد: با اجرای طرح ساماندهی کارتهای اضطراری جایگاههای سوخت، حجم استفاده از کارتهای سوخت شخصی به ۳۵ درصد رسیده است، همچنین ۴۵۰ هزار کارت تولیدشده هماکنون در باجههای معطله پست قرار دارد که نیازمند پیگیری از سوی مالکان است.
او گفت: امکان تهیه کارت سوخت المثنی در کشور فراهم است و هماکنون ۳۸۰ هزار کارت سوخت المثنی در نوبت صدور قرار دارد. مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اظهار کرد: جایگاههای عرضه سیانجی در کشور ۱۲ میلیون مترمکعب ظرفیت خالی دارند که لازم است با فرهنگسازی در این زمینه، مقدار استفاده از این سوخت پاک افزایش یابد.