اتحاديه مهمان پذيران در انتظار حمايت دولتي

رئيس اتحاديه مهمان پذيران تهران با تاکيد بر ضرورت مشورت با بخش خصوصي در اخذ تصميمات اقتصادي اعلام کرد تنها بخش خصوصي است که طبق دستورات ابلاغ شده عمل ميکند و ارائه خدمات دولتي طبق دستورات ابلاغي نيست.
رئيس اتحاديه مهمان پذيران تهران با تاکيد بر ضرورت مشورت با بخش خصوصي در اخذ تصميمات اقتصادي گفت: تنها بخش خصوصي است که طبق دستورات ابلاغ شده عمل ميکند و ارائه خدمات دولتي طبق دستورات ابلاغي نيست.
شاهرخ محمد زاده خصوص شرايط فعلي اين واحدها با تاکيد بر اينکه از زمان شيوع کرونا، مسافر و گردشگر وجود ندارد، گفت: متاسفانه در شرايطي که واحدهاي ما تعطيل شدند، اما همچنان بايد هزينه هاي مربوط به ماليات، عوارض، انرژي و سوخت و ديگر خدمات شهري را بدون هيچ تخفيف و تسهيلاتي پرداخت کنيم.
رئيس اتحاديه مهمان پذيران تهران با انتقاد از اينکه واقعيت کسب و کار در اين صنف با آنچه که گفته مي شود فاصله دارد افزود:متاسفانه همه از بخش خصوصي انتظار خدمات و همکاري دارند، اما اين بخش نميتواند آنطور که بايد اعاده حقوق کند و هيچ جايگاهي در تصميمگيريها ندارد.
وي با تاکيد بر اينکه بخش خصوصي هميشه تابع تصميمات و دستورات ابلاغي بوده است، تصريح کرد: از بخش خصوصي انتظار همکاري دارند و ما هم هميشه اجابت کرديم، قبول داريم تصميم نهايي با بخشهاي بالادستي است، اما ما هم به عنوان قسمتي از سيستم ارائه دهنده خدمات توقع داريم بتوانيم در تصميم گيريها اظهار نظر کنيم؛ ممکن است صحبتها، نظرات و پيشنهادات ما در اخذ تصميمات کمککننده و براي جامعه مستمر ثمر باشد.
محمدزاده ادامه داد: بخش خصوصي نيز جزئي از اين کشور است و پيشرفت و بهبود وضعيت کشور و حل مشکلات از دغدغههاي بخش خصوصي نيز هست و ما هم به خاطر منافع کشور، نظام و مردم کشورمان تا جايي که در توانمان باشد از هيچ اقدام و کمکي دريغ نميکنيم؛ بنابراين ما هم بايد فرصت و جايگاه ارائه نظر در حوزه اقتصاد را داشته باشيم، اما متاسفانه مشارکت با بخش خصوصي در کشور بسيار پايين است.
محمدزاده در ادامه به مشکلات ناشي از نبود هماهنگي در بين دستگاههاي مختلف براي اجراي مصوبات و تصميمات حمايتي اعلام شده بيان کرد: اتحاديه همواره پيگير مشکلات اعضا بوده است، اما گاهي واقعيت با صحبتها و تصميمات اعلام شده متفاوت است، به عنوان مثال در خصوص پرداخت تسهيلات، زماني که اعضاي اتحاديه به بانک مراجعه ميکنند متوجه ميشوند که مبلغ وام با چيزي که عنوان شده تفاوت دارد و کمتر است؛ متاسفانه در اجراي تصميمات هماهنگي وجود ندارد و تنها بخش خصوصي است که طبق دستورات و تصميمات ابلاغ شده عمل ميکند در صورتي که در بخشهاي دولتي خدماتي که ارائه ميشود طبق آنچه که در دستورات گفته شده نيست.
رئيس اتحاديه مهمان پذيران با بيان تاکيد بر اينکه پرداخت ماليات و هزينههاي ديگر مربوط به دريافت سرويسهاي انرژي و خدمات شهري از وظايف همه اقشار و اصناف است گفت: در شرايط فعلي که به نوعي شرايط بحران است انتتظار ميرود که دولت از بخش خصوصي و اصناف حمايت کند، صنف مهمانپذير جز مشاغلي است که به شدت در جريان شيوع کرونا دچار خسارت و آسيب شد، اما حمايت لازم از اين قشر صورت نگرفته است و نه تنها کمک تاثيرگذاري از سوي دولت انجام نشده بلکه افزايش ماليات را هم داشتيم.
به نظر محمدزاده برنامه تصميماتي دولتي نسبت به بخش خصوصي بيمار است و اگر اصلاح نشود بخش خصوصي نابود خواهد شد که با توجه به نقش موثر و کمککننده آن در نظام اقتصادي، نتيجهاي جز صدمه به اقتصاد نخواهد داشت.
وي در پايان با اشاره به تعطيلات طولاني مدت و رکود چند ماهه در حوزه گردشگري افزود: در صنف مهمان پذير اگر يک ماه مسافر نباشد نه تنها درآمدي وجود ندارد بلکه فرد بايد از سرمايه اوليه خودش براي نگهداري و پرداخت هزينهها استفاده کند و اين به معناي تحميل خسارت مضاعف است که متاسفانه به آن توجه نميشود.
