کد خبر: 301103194262
استان هامرکزیبا حضور شهردار اراک و اعضای شورای اسلامی شهر برگزار شد؛

اختتامیه چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر استان مرکزی

اراک- خبرنگار عصر اقتصاد- سید محسن موسوی-چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر استان مرکزی عصر یکشنبه ۲۸ بهمن ماه سال جاری، با تجلیل از هنرمندان برتر در مرکز همایش های پروین اعتصامی هتل امیرکبیر اراک، به کار خود پایان داد.

 به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، مراسم اختتامیه چهلمین جشنواره موسیقی فجر استان مرکزی عصر یکشنبه ۲۸ بهمن ماه سال جاری، با حضور محمودی شهردار اراک و چند تن از اعضای شورای اسلامی شهر، در مرکز همایش های پروین اعتصامی هتل امیرکبیر اراک برگزار و از هنرمندان برتر  این دوره از جشنواره تجلیل بعمل آمد.

 لازم به ذکر است، دومین جشنواره موسیقی استان مرکزی و چهلمین جشنواره بین المللی فجر در استان از بیست و سوم تا بیست و هشتم بهمن ماه سال جاری با حضور ۳۵۰ هنرمند در ۹ رشته برگزار شد.

در این جشنواره که با حضور ۱۰ نفر از اساتید مطرح استان و کشور برگزار شد شرکت‌کنندگان در سه گروه سنی ۱۵ تا ۱۸ سال، ۱۹ تا ۲۴ سال و ۲۵ تا ۲۹ سال با هم به رقابت پرداختند.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا