
به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران در نشست هماندیشی که با حضور دکتر حسینی نماینده مردم شهرستانهای تنکابن، رامسر و عباس آباد، مهندس بابایی مدیرعامل شرکت، فرمانداران شهرستانهای تنکابن، رامسر و عباس آباد، مدیران امورهای برق تنکابن، رامسر و عباس آباد و اعضای شورای معاونین این شرکت برگزار گردید، دکتر حسینی به ناترازی موجود در صنعت برق اشاره کرد و گفت: رفع ناترازی با احداث نیروگاههای خورشیدی کاهش مییابد و باید از این بخش حمایت همه جانبه انجام شود.
دکتر حسینی با توجه به نزدیک شدن به فصل تابستان و افزایش مصرف انرژی بیان کرد: احداث نیروگاههای خورشیدی توسط بخش خصوصی چه به صورت خرد و کلان نیاز به حمایت کامل خصوصاً حمایت مالی دارد و از همین رو بستههای سرمایهگذاری بدون نام توسط دولت پیشبینی شده است.
وی افزود: سهم دولت در این راه شناسایی ساختگاه مناسب برای احداث نیروگاه خورشیدی، ایجاد طرح اولیه برای احداث نیروگاه، حمایت مالی از طریق تسهیلات و در پایان فراخوان به سرمایهگذاران جهت تشویق به سرمایهگذاری و احداث نیروگاه میباشد.
حسینی به روستاهای بی برق دورافتاده اشاره کرد و گفت: با توجه به موقعیت این روستاها، شبکه سازی چندین کیلومتری تجهیزات برق، توجیه اقتصادی و زیست محیطی ندارد و با توجه به تعداد کم سکنه و نیاز مصرف متناسب با آن روستا میتوان از نیروگاه خورشیدی استفاده کرد و همچنین با اعطای تسهیلات کم بهره این روند تسهیل می گردد.
وی همچنین به مصوبه وزارت نیرو مبنی بر نیاز منطقه غرب مازندران به یک نیروگاه مستقل پرداخت و اظهار داشت: به منظور احداث نیروگاه علاوه بر اقدامات دولت، لازم است نسبت به تشویق بخش خصوصی و جذب سرمایه گذار برای احداث نیروگاه اقدام گردد.
مهندس بابایی مدیرعامل توزیع برق غرب مازندران یکی از معضلات مهم صنعت برق در غرب مازندران را واگذاری انشعاب به ساختمانهای فاقد پروانه دانست و خاطرنشان کرد: در غرب مازندران حدود ۳۰ هزار ساختمان فاقد پروانه وجود دارد که متقاضی دریافت انشعاب برق هستند، اما در حال حاضر امکان واگذاری انشعاب فراهم نمی باشد.
بابایی برای حل این مشکل افزود: این مسئله قطعا با هماهنگی و همراهی مدیران و سازمانهای نظارتی و قانونی در سطح کشوری و استان مرتفع خواهد شد و از آثار زیان بار آن بر شبکه برق جلوگیری می شود.
مدیرعامل توزیع برق به الزام ادارات و دستگاههای مشمول ماده ۵ خدمات کشوری مبنی بر تامین ۲۰ درصد از انرژی مصرفی سالانه خود از منابع تجدیدپذیر طی ۴ سال اشاره کرد و افزود: شرکت توزیع برق غرب مازندران در این زمینه پیشگام شده و کلیه ادارات و ساختمان مرکزی شرکت را به نیروگاه خورشیدی مجهز نموده است و اگر دستگاه ها این الزام قانونی را عملیاتی نکنند بهای انرژی آنها به قیمت تابلو سبز محاسبه شده و با قبوض با مبالغ بسیار زیاد مواجه خواهند شد.
وی در ادامه گزارشی از اقدامات و فعالیتهای شرکت در راستای بهبود شاخصهای مختلفی اعمم از تبدیل شبکه فشار ضعیف سیمی به کابل خودنگهدار، کاهش تلفات، هوشمندسازی، توسعه و بهسازی فیدرهای خروجی پست های فوق توزیع، توسعه و نوسازی ناوگان خودرویی و پروژههای گذر از اوج بار ۱۴۰۴ اشاره کرد.