اطلاعیه بیمه سرمد درباره اظهارات مدیرعامل سابق شرکت
بیمه سرمد در واکنش به اظهارات خلاف واقع مدیرعامل سابق این شرکت، اطلاعیهای صادر کرد.
به گزارش روابطعمومی بیمه سرمد، نظر به اظهارات فرافکنانه و فرار رو به جلوی مدیرعامل سابق شرکت بیمه سرمد، موارد ذیل جهت تنویر افکار عمومی به اطلاع میرسد:
1- عزل آقای تاجگردون به دلايلی همچون؛ تخلفات مالی، اداری و عملکردی بوده است و تاکنون به جهت حفظ آبروی ايشان و منافع سهامداران و مشتريان گرامی از انتشار جزئيات آن خودداری شده است.
2- متأسفانه ایشان با سوءاستفاده از جایگاه حرفهای بیمه سرمد، این شرکت را به پایگاه سیاسی در راستای اهداف انتخاباتی تبدیل کرده بود.
3- همچنين در پی ادعای آقای تاجگردون مبنی بر تخلفات گسترده در شرکت بیمه سرمد، طی هفتههای گذشته با استقرار نماينده نهادهای نظارتی از جمله بیمه مرکزی و بانک صادرات، تا اين لحظه خدشهای به عملکرد شرکت وارد نشده و تعامل و همکاری با این نهادها براي شفافسازی، برگ زرینی در کارنامه بیمه سرمد است.
4- مديرعامل سابق بيمه سرمد طی مکاتبات ديگر، نه تنها تاکنون در خصوص بازپرداخت حقوقهای دریافتی به شرکت بیمه سرمد اقدامی انجام نداده است، بلکه با ارسال درخواست کتبی به واحد منابع انسانی واریز حقوق خرداد 1400را نيز مطالبه دارند.
5- علاوه بر مطالب فوق، متأسفانه ایشان در اتهامزنی، پا را از بیمه سرمد فراتر گذاشته و بیمه مرکزی جمهوري اسلامي ايران را به عنوان نهاد ناظر در تائيد صورتهای مالی شرکت متهم به تبانی کرده است که این موضوع خارج از ساحت پاک و تلاش شبانهروزی همکاران بیمه مرکزی است.



