بانک و بیمهروزنامه
افزايش 112درصدي صدور ضمانتنامههاي ريالي در بانك صنعت و معدن
رئيس هيأت مديره بانك صنعت و معدن اعلام كرد ميزان صدور ضمانتنامههاي ريالي در بانك صنعت و معدن در 7ماهه سال 99نسبت به مدت مشابه سال پيش از آن 112درصد افزايش يافته است.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني بانك صنعت و معدن، اصغر پاكطينت گفت: گزارش عملكرد اين بانك حاكي از آن است كه صدور ضمانتنامههاي ريالي از رقم 10هزار و 549ميليارد ريال در 7ماه ابتدايي سال 98به رقم بيش از 22هزار و 346ميليارد ريال در 7ماهه سال جاري افزايش يافته است اين در حالي است كه ميزان صدور ضمانتنامههاي ريالي در پايان 12ماهه سال گذشته در حدود 19هزار ميليارد ريال بوده است.
او افزود: با توجه به گستره فعالیت بانک صنعت و معدن در تأمين مالي صنايع مهم و زیرساختی کشور به عنوان تنها بانک تخصصی بخش صنعت ومعدن، شعب این بانک در استانهای مختلف از ظرفیت زيادي برای ارائه خدمات بانکی برخوردارند و كارشناسان اين بانك با دارا بودن سابقه طولاني و تبحر در ارائه مشاوره هاي تخصصي در تمامي زمينه هاي بانكي همواره در كنار مشتريان و فعالان عرصه توليد كشور هستند.





