کد خبر: 111203196021
استان هاشهرکرد

انجام بیش از ۱۶۹۰ پایش مصرف گاز مراکز دولتی و عمومی در استان چهارمحال و بختیاری

احمدرضا عسکرزاده: شرکت گاز چهارمحال و بختیاری از نیمه آبان ۱۱۶۹مورد مصرف گاز در ادارات، مساجد و مدارس استان انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، جهانبخش سلیمیان شرکت گاز استان چهارمحال و بختیاری. ضمن بیان مطلب فوق، اظهار کرد: طرح فوق الذکر در عملیات اجرایی بخش وزارت نفت و دستورات ابلاغی از شرکت ملی گاز ایران صورت پذیرفت.

وی با اشاره به بازدیدهای بازدیدهای تیم‌های کارشناسی این شرکت، از شرایط دمایی ۱۸ درجه در فضای داخلی و عمومی و سرپوشیده نام برد که بازدیدها را در نظر می‌گیرند و توجه به تمرکز می‌گیرند.

سلیمیان تصریح کرد: در صورت مشاهده و رعایت نکردن موارد مندرج در بخش‌نامه، برای اجرای زیر پوشش اجرا خواهد شد که بر این اساس، اما به ۳۰۹ سازمان یا ادارات مختار کاهش می‌یابد.

وی در پایان از تمام ادارات، سازمان ها و سایر مراکز دولتی و عمومی خواست تا با روشن کردن وسایل گرمایشی یک ساعت قبل از شروع کار و خاموش کردن آنها یک ساعت قبل از پایان کار، خاموش کردن وسایل گرمایشی در روزهای تعطیل برای ساختمان هایی که سیستم حرارتی مرکزی ندارند و همچنین انجام تعمیرات فنی، تعمیر وسایل گرمایشی و سایر وسایل لازم به منظور استفاده از وسایل گرمایشی.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا