انعقاد قرارداد احداث ۵۰ هزار واحد مسکن ویژه محرومین
مشهد سید مهدی حیدری- معاون پشتیبانی و مدیریت منابع انسانی ای نهاد از انعقاد قرارداد احداث ۵۰ هزار واحد مسکن محرومین با همکاری سازمان ملی زمین و مسکن و بنیاد مسکن خبر داد.
فلاحی در گردهمایی سراسری معاونین پشتیبانی، روسای امور اداری و تدارکات پشتیبانی، در سالن همایشهای هتل معین مشهد، ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان این مراسم و تبریک اعیاد شعبانیه، با بیان اینکه بزرگترین سرمایه هر سازمان منابع انسانی آن سازمان است، گفت: همواره بین کارکنان و پرسنل و مجموعه اداری وظایفی وجود دارد و حقیقتا در مجموعه بنیاد مسکن نیروها و کارکنان به صورت جهادی مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: ما مفتخریم به اینکه در نهادی مشغول به فعالیت هستیم که موسس آن امام خمینی (ره) است و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به فرمان ایشان در سال ۱۳۵۸ و با راه اندازی حساب ۱۰۰ امام تاسیس شده و در سایه پرچم مقام معظم رهبری در حال فعالیت است.
فلاحی گفت: یکی دیگر از افتخارات این نهاد این است که گروه هدف ما مردم روستا و افراد محروم و کم برخوردار هستند و از وظایف ما تامین مسکن برای این دسته از مردم است.
وی با بیان اینکه مبنا و تاسیس تشکیلات این نهاد میطلبد فعالیت عظیمتری داشته باشد، افزود: نزدیک به ۵ میلیون واحد در کشور نیاز به صدور سند دارد و این اقدام مهم تا چند سال آینده به اتمام خواهد رسید.
معاون پشتیبانی و مدیریت توسعه منابع انسانی، با اشاره به اینکه در بحث طرح هادی بیش از ۶۰ درصد کار انجام شده است، ادامه داد: طرح هادی طرحی است که برای ساماندهی، نظم بخشیدن و اصلاح بافت روستا یا شهر در دوازدهم دی ماه سال ۱۳۷۸ توسط دولت تصویب شد تا میزان و مقدار گسترش اراضی موجود منطقه برای کاربریهای تجاری، مسکونی، صنعتی، زراعی و… مطابق با چارچوب را مشخص نماید.
وی تصریح کرد: باید کار جدید و تازهای بر اساس اقتضای زمان در کشور انجام شود، امروز در بحث روستاها در کنار طرح هادی باید به اشتغال روستاها نیز توجه کنیم. همچنین باید مسکن شهری بنیاد مسکن نیز فعالتر شود و به ماموریتی که دولت در این خصوص بر عهده دارد، کمک کنیم.
فلاحی، صدور سند برای زمینهای بلاتکلیف، تامین منابع مالی کل پروژهها، تامین مصالح مورد نیاز و پیش خرید آن و همچنین تحویل این مصالح با قیمت کمتر به استانها و… را از دیگر اقدامات در دستور کار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دانست.
به گفته وی هدف اصلی در چارت سازمانی بحث سبکسازی است، همواره در کل استانهای کشور بدنه ستادی بزرگتر است و بدنه شهرستانی ضعیف تر، که باید تغییری رخ دهد زیرا سنگر اصلی که قرار است مشکلات مردم را حل کند شهرستانها هستند از همین رو باید ضمن تقویت و نیروها را افزایش دهیم تا مردم روستاهای همجوار نیازی نداشته باشند به شهرستان سفر کنند.
فلاحی، با بیان اینکه خوشبختانه تشکیلات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هوشمند عمل کرده است، افزود: استانها نباید خود را محدود به چارچوبهای اداری کنند و در بحث تامین و جابجایی نیرو باید اختیارات به استانها واگذار شود.
وی یادآور شد: تمام هم و غم ریاست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور برای افزایش حقوق کارکنان است و از دیگر اتفاقات مثبت دیگر بحث بیمه تکمیلی و راهاندازی صندوق بیمه است تا کارکنانی که بیماران خاص دارند بتوانند از این صندوق بهره ببرند.