کد خبر: 050504214548
استان هافارس

بازدید مدیر کل استاندارد فارس از واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی

مهندس علی عزیزی ، مدیر کل استاندارد فارس در راستای شعار سال و حمایت از سرمایه گذاران و با هدف اطلاع و رفع مشکلات واحدهای تولیدی ، ضمن حضور و بازدید از چهار واحد تولیدی بتن آماده استان ، از نزدیک در جریان مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان قرار گرفت.

در جریان این بازدید که از واحدهای تولیدی مبین بتن ، توسعه بتن پایا، سماسازان ساورز و فن آوران بتن کاشانه مهر، از جمله واحدهای دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد بتن آماده استان، صورت گرفت، مشکلات مربوط به تغییرات کیفیتی سیمان، تامین مصالح سنگی مناسب ، لزوم نظارت مناسب حین بتن ریزی در محل پروژه ها توسط ناظرین ساختمانی و نحوه فعالیت آزمایشگاه های بدون گواهینامه تایید صلاحیت ۱۷۰۲۵ از جمله مواردی بود که از طرف واحدهای تولیدی مطرح شد.

مدیر کل استاندارد فارس و کارشناسان همراه نیز ضمن تاکید بر اهمیت و لزوم دقت در کیفیت بتن تولیدی و پایش دمای بتن و اجرای تمهیدات لازم جهت کاهش دمای بتن با توجه به گرمای هوا ، راهکارهای رفع برخی از مشکلات مطرح شده توسط تولیدکنندگان که امکان اقدام و پیگیری توسط اداره کل استاندارد استان را دارد، بیان نمودند.

لازم بذکر است که این بازدیدها بصورت مستمر و ادامه دار و با هدف بررسی وضعیت و مشکلات واحدهای تولیدی استان ، انجام می گردد.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا