کد خبر: 280604221144
استان هاشهرکرد

برگزاری شورای اداری امور اقتصاد و دارایی استان با حضور مشاوران وزرا / تأکید بر حل مشکلات معیشتی و تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران

شورای اداری اداره کل امور اقتصاد و دارایی استان با حضور حجت‌الاسلام ثقفی مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رضا رحیمی‌نسب دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران، گودرزی مشاور استاندار، عبدالهی مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان و خسروی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

حسین عسکرزاده: در این نشست، ابتدا حجت‌الاسلام ثقفی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام به‌ویژه شهدای دفاع مقدس گفت: «یاد شهیدان چراغ راه ماست و راه و رسم ایثار و فداکاری آنان سرمایه‌ای بی‌بدیل برای ادامه مسیر انقلاب اسلامی است.» وی همچنین حضور مشاوران وزرا در استان را فرصتی برای جمع‌آوری نظرات و دغدغه‌های دستگاه‌های اجرایی دانست و افزود: «تلاش مدیران و کارکنان دستگاه‌های اقتصادی در شرایط دشوار امروز، نشان از روحیه ایثارگری دارد و باید قدردان آن بود.»

در ادامه، خسروی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با اشاره به همزمانی این برنامه‌ها با هفته دفاع مقدس، گفت: «بیش از ۴۵ مشاور وزیر در دستگاه‌های اجرایی استان طی این هفته حضور خواهند داشت که نتایج آن شامل برگزاری میز خدمت برای ایثارگران، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، تجلیل از ایثارگران شاغل در دستگاه‌ها و پایش عملکرد دستگاه‌های اجرایی در حوزه ایثارگری خواهد بود.» وی محرومیت‌های استان چهارمحال و بختیاری را یادآور شد و خواستار توجه ویژه بانک‌ها و دستگاه‌های اقتصادی به رفع مشکلات معیشتی و درمانی ایثارگران شد.

سپس رضا رحیمی‌نسب دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران با تبریک ایام ولادت پیامبر اکرم (ص) و هفته دفاع مقدس، حضور گسترده مشاوران در استان را پیام‌آور توجه خاص نظام به جامعه ایثارگری دانست و تأکید کرد: «ایثارگران نه یک قشر عادی، بلکه ستون‌های اصلی حکمرانی کشورند و باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرند.

گاهی یک دلجویی یا فرصت برابر در ارتقا برای آنان ارزشمندتر از هر امتیاز مادی است.» وی با تأکید بر نقش قانونی مشاوران ایثارگران در دستگاه‌ها افزود: «مشاوران باید در کارگروه‌ها، کمیته‌های منابع انسانی و انتصابات حضور فعال داشته باشند تا مسائل ایثارگران به‌طور ساختاری پیگیری شود.

همچنین اگر هر بانک و دستگاه اقتصادی بخشی از توان خود را به ایثارگران اختصاص دهد، بسیاری از مشکلات معیشتی و اشتغال آنان برطرف خواهد شد.»

این نشست با قدردانی از تلاش‌های مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی در مسیر خدمت به مردم و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران پایان یافت.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا