بهره برداری از آزاد راه تبریز – سهند با مشارکت بانک ملت
آزاد راه تبریز – سهند با حضور وزیر راه و شهرسازی و با مشارکت بانک ملت به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، آزاد راه تبریز به شهر جدید سهند، با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی، حسین پالیک مدیر شعب استان آذربایجان شرقی، بهرام قربانزاده معاون اعتباری و جمعی از مقامات محلی به صورت رسمی گشایش یافت.
این آزاد راه که به طول ۲۰ کیلومتر و با مشارکت بانک ملت آماده بهره برداری شده است، زمان طی مسیر بین این دو شهر را حدود ۱۰ دقیقه کاهش می دهد.
با افتتاح این طرح ضمن ایجاد دسترسی آسان برای اهالی شهر سهند، سالیانه با کاهش مصرف تقریبی ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر سوخت ،آلاینده های زیست محیطی به طور محسوسی کاهش می یابد.
دکتر پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح این پروژه، حمایت و مشارکت بانک ملت در این طرح را ارزشمند خواند و از زحمات دکتر بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و حسین پالیک مدیر شعب استان آذربایجان شرقی قدردانی کرد.
پیام تبریک مدیرعامل بانک ملت در پی کسب رتبه های برتر بین المللی
مدیرعامل بانک ملت، با اشاره به گزارش اخیر نشریه بین المللی بنکر (The Banker) و معرفی این بانک به عنوان دومین بانک بزرگ جهان در وام دهی و ششمین بانک جهان از لحاظ رشد دارایی های منطبق با شریعت در سال ۲۰۲۰ این عملکرد را حاصل عملکرد حرفه ای و متعصبانه مدیران و کارکنان دانست و کسب این موفقیت را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر محمد بیگدلی در گفت و گو با واحد خبر روابط عمومی بانک ملت اظهار داشت: درخشش یک بانک ایرانی در فهرست برترین بانک های اسلامی جهان غرور انگیز و مایه مباهات است و این موفقیت ها حاصل عملکرد حرفه ای و متعصبانه یکایک مدیران و کارکنان ارزشمند بانک ملت است.
مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: قرار گرفتن در فهرست ۱۰ بانک برتر اسلامی جهان از لحاظ رشد دارایی ها و جهش به رتبه دوم در میزان وام دهی براساس قوانین شریعت، یک افتخار بزرگ برای بانک ملت است و این موفقیت را به کارکنان، مشتریان و سهامداران این بانک بزرگ تبریک می گویم.
دکتر بیگدلی افزود: نشریه بنکر در گزارش اخیر خود، به طور خاص به عملکرد بانک ملت اشاره کرده است و رشد ۵۵.۴ درصدی در دارایی های منبطق با شریعت در این بانک آن هم در شرایط تحریم اقتصادی را چشمگیر توصیف کرده است که این پاسخی به تحریم های ناجوانمردانه ای است که بر ملت شریف ایران تحمیل شده است.
مدیرعامل بانک ملت با اشاره به رویکرد حمایت حداکثری این بانک از بخش تولید واقعی، کسب جایگاه دوم جهانی در وام دهی منطبق با شریعت را در همین راستا و نتیجه این رویکرد توصیف کرد.
نشریه بین المللی بَنکر: عملکرد چشمگیر بانک ملت در سال ۲۰۲۰ با وجود تحریم ها
نشریه بانکی بین المللی بنکر (The Banker) در جدیدترین گزارش درباره بانک داری اسلامی و منطبق با شریعت، بانک ملت را دومین بانک بزرگ جهان در وام دهی معرفی کرد و عملکرد این بانک در سال ۲۰۲۰ با وجود تحریم های اقتصادی را چشمگیر دانست.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، نشریه تخصصی و بین المللی بَنکر در گزارش ماه نوامبر ۲۰۲۰، فهرستی از برترین بانک های جهان که فعالیت های منطبق با شریعت اسلام دارند ارایه کرد که نام بانک ملت نیز در این فهرست با رتبه هایی تحسین برانگیز به چشم می خورد.
بنکر در این گزارش، فهرستی از ۱۰ بانک برتر اسلامی (با دارایی های بیش از ۵۰۰ میلیون دلار) با بیشترین رشد دارایی در سال ۲۰۲۰ ارایه کرده است که بانک ملت با ۵۵.۳۸ درصد رشد، در رتبه ششم قرار دارد.
براین اساس بانک ملت رتبه نخست در میان بانک های ایرانی از لحاظ رشد دارایی هاست.
رشد ۵۵.۳۸ درصدی دارایی های بانک ملت در حالی رقم خورده است که میانگین رشد دارایی بانک های اسلامی جهان در دوره مورد ارزیابی ۸.۲ درصد و میانگین رشد دارایی بانک های اسلامی خاورمیانه و شمال آفریقا (منطقه MENA) 9.2 درصد است.
بانک ملت ایران دومین بانک بزرگ جهان از لحاظ وام دهی منطبق با شریعت
گزارش بنکر می افزاید، بانک ملت ایران با تحقق رشد ۵۵.۳۸ درصدی در دارایی های منطبق با شریعت، علیرغم تحریم های اقتصادی، عملکردی چشمگیر را رقم زده و به دومین بانک بزرگ جهان از لحاظ وام دهی منطبق با شریعت تبدیل شده است.
بنکر میزان دارایی های منطبق با شریعت بانک ملت ایران را ۸۲.۳ میلیارد دلار اعلام کرده است.
بر اساس اعلام بنکر، مجموع دارایی های منبطق بر شریعت در دو کشور ایران و عربستان سعودی به عنوان کشورهای پیشگام در بانک داری اسلامی ۴۰۰ میلیارد دلار است که از این عدد، ۸۲.۳ میلیارد دلار متعلق به بانک ملت است.
همچنین نرخ بازده دارایی های بانک ملت ایران، ۴.۶ درصد اعلام شده است.
براساس این گزارش، نشریه بین المللی بنکر (The Banker) یک موسسه مطبوعاتی تخصصی و در حوزه مالی و بانکی است که با تهیه گزارش های مختلف مالی و بانکی به عنوان مرجعی معتبر در این زمینه شناخته می شود.
بنکر در سال ۱۹۲۶ میلادی در لندن و تحت مالکیت فایننشیال تایمز تاسیس شده است.