تاکید ایمپاسکو بر توسعه معادن با مشارکت بخش خصوصی و استفاده از انرژیهای پاک است

مدیرعامل ایمپاسکو گفت: استان خراسان جنوبی دارای پتانسیل های بالای معدنی با ذخایر ارزشمند است که میتواند به عنوان یکی از مولفههای مهم توسعه استان قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع خراسان جنوبی، تورج زارع مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در نشست تخصصی معدنی که با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد، با اشاره به فعال سازی معادن تحت مدیریت شرکت در استان با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی با اشاره به ظرفیتهای غنی معدنی استان بیان کرد: تاکنون ۶ معدن با مشارکت بخش خصوصی فعال شده و معدن طلای هیرد به عنوان نخستین تجربه واگذاری به بخش خصوصی، دستاوردهای ارزشمندی در جذب سرمایهگذار به همراه داشته است.
مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران همچنین به اخذ پروانه اکتشاف برای ۱۳ محدوده معدنی استان اشاره کرد و گفت: به زودی بستههای سرمایه گذاری جهت مشارکت بخش خصوصی در بهره برداری از این معادن تهیه و عملیاتی خواهد شد.
زارع با بیان اینکه تاکنون بهره برداری از دو معدن طلای خراسان جنوبی به سرمایه گذاران بخش خصوصی واگذار شده، عنوان کرد: در دو سال گذشته بهره برداری از کارخانه فرآوری طلای هیرد به عنوان نخستین طرح فرآوری طلای استان با مشارکت بخش خصوصی آغاز و تاکنون بیش از ۶۰۰ کیلوگرم شمش در آن تولید شده است.
مدیرعامل ایمپاسکو همچنین از احداث دومین کارخانه فرآوری طلا در استان خبر داد که با بهرهبرداری از آن، ظرفیت تولید طلای استان به ۶۰۰ کیلوگرم در سال خواهد رسید.
وی بیان کرد: تلاش ما بر این است تا با همکاری مجموعه استان و با نگاه دیگر در حوزه سرمایه گذاری ضمن رفع دغدغه سرمایهگذاران، شرایط را برای توسعه فعالیتهای معدنی فراهم کنیم.
در ادامه این نشست، سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی، با اشاره به عملکرد مثبت ایمپاسکو در فعالسازی معادن، توسعه صنایع فرآوری و اشتغالزایی در استان گفت: توجه به معادن، یکی از مولفههای اصلی تحقق سرمایهگذاری در تولید است.
وی با تاکید بر استفاده از نیروهای بومی و اولویتدادن به روستاهای حاشیه معادن در اشتغالزایی، افزود: موضوع مسئولیتهای اجتماعی معادن باید در شورای معادن استان ساماندهی و بهصورت هدفمند پیگیری شود.
هاشمی همچنین از حمایت کامل استان از سرمایهگذاران معدنی خبر داد و گفت: عملیات اجرایی احداث ۸۵۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی آغاز شده و استفاده از ۳۸۰ لیتر بر ثانیه پساب فاضلاب بیرجند برای صنایع در حال برنامهریزی است.