کد خبر: 210303162485
اخبار شرکت هااقتصادانرژیتولید و بازرگانیروزنامه

تحقق حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان عرضه اعتباری در سال ۱۴۰۲

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی را جهاد اقتصادی دانست و اعلام کرد: با تأمین پایدار مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تکمیلی به‌معنای واقعی جهش تولید در کشور محقق می‌شود و عرضه اعتباری محصولات مؤثرترین راه جهش تولید در صنعت پتروشیمی است.

به گزارش عصر اقتصاد مرتضی شاهمیرزایی روز دوشنبه، ۲۱ خرداد در نخستین همایش ملی عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی با اشاره به چالش کمبود نقدینگی در گردش صنایع پایین‌دستی یادآور شد: به گفته صنایع پایین‌دست، عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی انقلابی در کسب‌وکار صنایع تکمیلی ایجاد کرد به‌طوری‌که حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان عرضه اعتباری در سال ۱۴۰۲ از سوی پتروشیمی‌ها محقق شد.

وی افزود: پارسال هیچ کمبود عرضه محصولات پتروشیمی وجود نداشت بلکه صنایع تکمیلی بعضی از ما‌ه‌ها توان جذب مقدار محصول عرضه‌شده را نداشتند.

معاون وزیر نفت با قدردانی از همه تلاشگران صنعت پتروشیمی در اهتمام به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی گفت: در ۲ ماهه ابتدایی امسال ۱۴ همت محصول پتروشیمی در بازار سرمایه عرضه شد.

شاهمیرزایی، عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی را جهاد اقتصادی دانست و تأکید کرد: با تأمین پایدار مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تکمیلی به‌معنای واقعی جهش تولید در کشور محقق می‌شود و عرضه اعتباری محصولات مؤثرترین راه جهش تولید است.

وی ادامه داد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مسیر تکمیل طرح‌های پتروشیمی جهادی وارد عمل شده است و در این مسیر سرمایه‌گذاری‌های بسیاری در کشور انجام شده است که باید تکمیل و مولد شوند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه ۱۴۰۳، سال ماندگاری در صنعت پتروشیمی خواهد بود، اعلام کرد: بالغ بر ۱۵ طرح پتروشیمی تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهند رسید و ظرفیت نصب شده صنعت از ۱۰۲ میلیون تن عبور خواهد کرد.

شاهمیرزایی با اشاره به اهمیت تأمین پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی برای ثبت افزایش تولید محصولات پتروشیمی گفت: همسو با بومی‌سازی کالا و تجهیزات و کاتالیست‌ها، بیش از ۸۰ طرح محیط زیستی نیز در این صنعت تعریف شده است.

وی با اشاره به اینکه بومی‌سازی همه کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی تا پایان دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۴ عنوان شده بود، تأکید کرد: این مهم بی‌شک در سال ۱۴۰۴ محقق می‌شود و توقع دارم شرکت‌های پتروشیمی در تجاری‌سازی این کاتالیست‌ها مشارکت کنند.

۶۰ درصد افزایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی در دو ماه اول سال

مراسم عباس غلامی مدیر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیزاعلام کرد در سال گذشته ۷۸ همت عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی داشتیم این در حالی است که فقط در دو ماهه اول سال این رقم ۶۰ درصد افزایش داشته است و این موضوع نشان دهنده تلاش مستمر مدیران و کارکنان شرکت ملی صنایع پتروشیمی است .

وی گفت مجتمع های پتروشیمی سال های قبل نیز عرضه اعتباری داشتند اما شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای اولین بار در این مورد ورود کرده است تا با وزارت صمت بطور یکپارچه عمل کند.

غلامی گفت : این نکته واضح است که بزرگترین مانع در حوزه صنایع تکمیلی تامین سرمایه در گردش برای خرید مواد اولیه است و برای رفع این مشکل در کشور به صورت سنتی از تسهیلات بانکی استفاده می شود و این روش به علت موانعی که داشت تسهیلات مناسب در اختیار صنایع قرار نمی گرفت بهترین راه این است که پتروشیمی ها برای تامین سرمایه در گردش اقدام کردند و همین موجب افزایش تولید در بخش صنایع پایین دستی شد .

قدردانی معاون وزیر صمت از اقدام‌های مؤثر شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای توسعه صنایع تکمیلی

معاون وزیر صمت از اقدام‌های مطلوب و مؤثر شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای توسعه عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی قدردانی کرد.

علیرضا شاه میرزایی گفت : مجموع اوراق گامی که در سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان بود درحالی‌که صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان عرضه اعتباری محصولات داشته و این رقم قابل توجهی است.

معاون تجارت و خدمات وزارت صمت با تأکید بر تکمیل زنجیره ارزش تصریح کرد: تأمین مالی زنجیره‌ای که در دولت سیزدهم انجام شده، بهترین راهکار برای افزایش تولید است. قدرت خرید نیز باید به موازات رشد تولید افزایش یابد.

در پایان توسط معاون وزیر نفت شرکت ها یی که در عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی فعالیت داشتدند تقدیرو تجلیل به عمل آمد پتروشیمی های اروند، زاگرس، تخت جمشید، پتروشیمی غدیر، پتروشیمی رجال، پتروشیمی تخت جمشید پارس عسلویه و پتروشیمی تندگویان تندیس طلایی و شرکت های شرکت صنعتی نوید زر شیمی ،پتروشیمی خوزستان، پتروشیمی جم، شرکت صنایع پتروشیمی انتخاب ، پتروشیمی مارون ، پتروشیمی خراسان، پتروشیمی لرستان پتروشیمی امیر کبیر و کارون تندیس نقره ای و شرکتهای پتروشیمی

بوشهر پتوشیمی مهاباد شرکت پلیمر کرمانشاه پتروشیمی کردستان و پتروشیمی شیراز پتروشیمی میاندواب شرکت کود شمییایی اوره لردگان پتروشیمی فن آوران پتروشیمی پارس ، شرکت متانول کاوه ،شرکت پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی اصفهان ، پتروشیمی بندر امام پتروشیمی تبریز شرکت حلال عسلویه پتروشیمی لاله وپتروشیمی شازند اراک پتروشیمی ایلام شرکت دیرآریا پلیمر پتروشیمی بوعلی سینا شرکت سرمایه گذاری صنایع ایران پتروشیمی مروارید تندیس برنزی را در اولین همایش عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی دریافت کردند.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا