مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از تشکیل کارگروه مشترک برای تدوین بسته حمایتی ویژه برای تسریع بازسازی و بازگشت واحدهای آسیبدیده پتروشیمی به چرخه تولید با حمایت وزارت نفت خبر داد.
امید شاکری درباره اهداف بازدید از مجتمعهای آسیبدیده منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی (ماهشهر) در جنگ تحمیلی سوم بیان کرد: این بازدید با هدف بررسی چالشهای روند بازسازی و بازگرداندن سریعتر واحدهای آسیبدیده از حمله دشمن آمریکایی – صهیونیستی به چرخه تولید انجام شد.
وی با تأکید بر اینکه بازسازی و بازگشت واحدهای آسیبدیده از جنگ تحمیلی سوم به چرخه تولید، ضرورتی ملی است، تصریح کرد: وزارت نفت توجه ویژهای به این موضوع دارد و وزیر نفت تأکید کرده است هرگونه مانع در مسیر بازسازی واحدهای صنعتی آسیبدیده برطرف شود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه وزارت نفت برای تسریع بازگشت این واحدها به شرایط پیش از جنگ در کنار شرکتهای پتروشیمی است، گفت: پیشنهادها و راهکارهای مدیران عامل شرکتهای پتروشیمی مستقر در منطقه ماهشهر بهمنظور افزایش رونق در صنعت پتروشیمی در نشستی در این بازدید میدانی بررسی شد.
شاکری درباره نتایج نشست با مدیران عامل شرکتهای پتروشیمی منطقه ماهشهر اعلام کرد: مقرر شد با تشکیل یک کارگروه مشترک، مسائل و چالشهای موجود بررسی و راهکارهای مناسب برای حمایت از صنایع پتروشیمی تدوین شود.





