توقف پذیرش بیماران غیر اورژانس در بیمارستانها
در پی افزایش مراجعان سرپایی و بستری به مراکز درمانی و پیشبینی روند روبه رشد بیماران کووید ۱۹ پس از پایان تعطیلات و مراجعات مسافران نوروزی، معاون درمان وزارت بهداشت در ابلاغی به روسای دانشگاه های علوم پزشکی بر ضرورت مدیریت ظرفیت موجود بیمارستانها تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، قاسم جان بابایی در ابلاغیه ای به روسای دانشگاه های علوم پزشکی و روسای بیمارستان های مسیح دانشوری و مرکز آموزشی، تحقیقاتی، درمانی قلب شهید رجایی تاکید کرده است:
از تاریخ ۱۴ فروردین جهت توقف پذیرش بیماران الکتیو در کلیه مراکز درمانی اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه تحت پوشش آن دانشگاه یا دانشکده به نحوی برنامهریزی کنید که حداکثر ظرفیت برای پذیرش بیماران مشکوک به کووید-۱۹ دربخشهای بستری و ویژه فراهم شود.
در متن ابلاغیه معاون درمان وزارت بهداشت با موضوع مدیریت خدماترسانی بیماران با توجه به افزایش مراجعین کووید -۱۹ آمده است: «ضمن تشکر از روسا، معاونین، مدیران و پرسنل محترم دانشگاهها و کادر درمان کلیه مراکز درمانی که با تلاش بیدریغ، در طی ماه های متمادی علیرغم مشکلات به ارائه خدمت مخلصانه به بیماران بویژه بیماران مبتلا به کووید-۱۹ پرداختهاند؛ با عنایت به افزایش مراجعان سرپایی و بستری به مراکز درمانی، پیشبینی روند روبه رشد پس از پایان تعطیلات و مراجعات مسافران نوروزی و ضرورت مدیریت ظرفیت موجود لازم است از این تاریخ جهت توقف پذیرش بیماران الکتیو در کلیه مراکز درمانی (اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه) تحت پوشش آن دانشگاه /دانشکده به نحوی برنامهریزی نمایید که حداکثر ظرفیت برای پذیرش بیماران مشکوک به کووید-۱۹ دربخشهای بستری و ویژه فراهم گردد. اگرچه پذیرش بیماران الکتیو در بیمارستانهای تک تخصصی قلب و عروق، چشم و زنان و… بلامانع است.
بدیهی است رصد مستمر وضعیت در سطح کشور و هر منطقه در حال انجام بوده و برقراری روال عادی در پذیرش بیماران غیر اورژانسی و جراحیهای الکتیو پس از پایدار شدن شرایط با هماهنگی این معاونت از سرگرفته خواهد شد.
ضمنا مدیریت پوشش سایر بیماران اورژانسی و شرایط غیر قابل تعویق نیز تحت مدیریت جنابعالی/ سرکارعالی در این مدت صورت خواهد پذیرفت.»