کد خبر: 260704225041
روزنامهعصر انقراض (طنز)

تیم ملی همه فن حریف

دکتر حمزه رضایی

به مبارکی و میمنتی تیم ملّی فوتبال ایران با کاروانی نود نفره متشکّل از نمایندگان مجلس، عده ای بیزنسمن‌ و شماری توریست وطنی راهی دبی شد تا با ساپورت همه جانبه سیاست مداران راستین و بیزنسمن های کارکشته و گردشگران قهّار به مصاف غول فوتبال جهان یعنی تانزانیا برود!

باید به دست اندر کاران فوتبال و برنامه ریزان حوزه ورزش وطن، صد آفرین و دست مریزاد گفت و هیکل مبارک آنها را گل باران کرد که این چنین به فکر پیشرفت و توسعه فوتبال هستند و با این وسواس و دقّت برای موفقیت فوتبال کشور محکم کاری می کنند!

شما کجای دنیا کشوری سراغ دارید که مسئولان ورزشی آن برای یک بازی تدارکاتی و دست گرمی چنین آش شله قلمکار پر منفعتی را برای تیم تدارک ببیند و برای آبرو و اعتبار ملّی ما این همه آدم های جور واجور از سیاستمدار و تاجر گرفته تا گردشگر و دلّال و کارچاق کن و خفت گیر و سُل کُن و سفت کُن را در یگ کاروان جای دهند و کاری کند کارستان که دست اند کاران جامعه بین المللی مات و متحیّر بمانند!

حسودان ِاز همه جا بی خبر وطنی به مدیران فرهیخته ما ایراد بنی اسرائیلی می گیرند که چرا برای این بازی تدارکاتی شصت میلیارد هزینه کرده اند و یا اینکه چرا ده هزار دلار به یک ایجنت یا همان دلّال یا کار چاق کن برای جور کردن بازی با تانزانیا پرداخت کرده اند!

عزیزان من! شما چرا پرت و پلا می گوئید، چرا در مورد چیزی که حالی تان نیست، قضاوت بی جا می فرمائید!

آیا شما اطّلاع دارید که اگر هزینه شصت میلیاردی و ناقابل این کاروان جور نمی شد، و یا آن ده هزار دلار کذایی کار چاق کُن کار کشته، پرداخت نمی شد، امروز از پیروزی ارزشمند ما مقابل تانزانیا نیز خبری نبود!

شوخی که نیست! ما با تدبیر سیاستمداران و تشویق بی امان گردشگران و ساپورت فکری بیزنسمن های کاروان مان به این نتیجه شگفت انگیز رسیده ایم!

اگر می بینید ژاپن و کره و کشورهای دیگر با برزیل و نمی دانم اروگوئه و پاراگوئه و دیگران بازی می کنند و دست شان به دامن تانزانیا نمی رسد، به این دلیل است که آنها کارچاق کن ماهری ندارند که ترتیب بازی آنها را با تانزانیا بدهد و نیز سیاستمداران و گردشگرانی دلسوز و شایسته ای در کاروان آنها نیست که این توفیق نصیب شان شود.

قدر این مدیران و مسئولان دلسوز مان را بیشتر بدانیم و از خدا بخواهیم از عمر کوتاه ما به عمر دراز آنها بیفزاید که هر چه داریم و نداریم از برکت وجود نورانی آنهاست!

والسلام نامه تمام

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا