نشست شورای استانی ارزیابی و انتخاب روستا و عشایر برتر قرآن و عترت با هدف شناسایی ظرفیتها و استعدادهای قرآنی روستاهای استان بوشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، نشست شورای استانی ارزیابی و انتخاب روستا و عشایر برتر قرآن و عترت با حضور ابراهیم کامران رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل، پرسا امیری مشاور مدیرکل و اعضای این شورا در دفتر قرآن و عترت برگزار شد.
ابراهیم کامران در این نشست با تأکید بر ضرورت شناسایی استعدادهای قرآنی و فراهمسازی زمینه شکوفایی آنها اظهار کرد: با توجه به اینکه درصد قابل توجهی از جمعیت کشور در روستاها زندگی میکنند، توجه به توسعه و ترویج فعالیتهای قرآن و عترت در روستاها از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید برای تحقق این هدف برنامهریزی منسجم و هدفمند صورت گیرد.
وی افزود: فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، تبلیغی و ترویجی با هدف توسعه فرهنگ قرآن و عترت در روستاهای استان بوشهر باید با استفاده از ظرفیتهای موجود و بهرهگیری مناسب از فضای مجازی گسترش یابد تا زمینه تقویت هویت دینی و فرهنگی در این مناطق بیش از پیش فراهم شود.
رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر توسعه مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت، تربیت مربیان توانمند، حمایت از فعالان قرآنی و برگزاری نشستهای ترویجی و تبلیغی و رویدادهای جذاب فرهنگی را از جمله اقدامات مؤثر در این زمینه عنوان کرد.
ابراهیم کامران در پایان خاطرنشان کرد: شورای استانی در کنار فعالیتهای تبلیغی و ترویجی، وظیفه تدوین و ارزیابی مستندات، امتیازدهی و تعیین سه روستا و عشایر قرآنی به عنوان نمایندگان استان بوشهر و معرفی آنها به دبیرخانه دائمی روستا و عشایر برتر قرآن و عترت را نیز بر عهده دارد.








