کد خبر: 280103156334
اخبار شرکت هاانرژیتولید و بازرگانی

سرعت‌ عمل بالای روسیه در احیای ظرفیت پالایشی آسیب‌دیده

روسیه به‌سرعت توانست واحدهای پالایشی آسیب‌دیده از حمله‌های پهپادی اوکراین به پالایشگاه‌های نفت این کشور را احیا کند.

به گزارش عصر اقتصاد به نقل از خبرگزاری رویترز، محاسبات این خبرگزاری نشان داد روسیه توانسته است به‌سرعت بعضی پالایشگاه‌های نفتی کلیدی خود را که هدف حمله پهپادهای اوکراینی قرار گرفت تعمیر کند و توان بهره‌گیری از ظرفیت پالایشی را افزایش دهد.

اوکراین از ابتدای سال ۲۰۲۴ میلادی حمله‌های پهپادی به زیرساخت‌های انرژی روسیه را تشدید کرد که این اوضاع افزایش قیمت نفت را در پی داشت.

از زمان حمله به واحد پالایشی تانکو در دوم آوریل، هیچ گزارشی مبنی بر حمله‌ به پالایشگاه‌های بزرگ روسیه گزارش نشده و این کشور به‌سرعت در حال تعمیر پالایشگاه‌های خود است.

بر اساس محاسبات رویترز، مجموع ظرفیت پالایش نفت اولیه روسیه که هدف هواپیماهای بدون سرنشین قرار گرفته از روزانه ۹۰۷ هزار بشکه گذشته به ۶۶۰ هزار بشکه رسیده است.

قیمت نفت بالای ۹۰ دلار ایستاد

بنا بر همین گزارش قیمت نفت در معاملات روز سه‌شنبه (۲۸ فروردین‌ماه) در پی رشد سریع‌تر از حد انتظار اقتصاد چین و تداوم تشدید تنش‌ها در منطقه خاورمیانه و ادعای رژیم صهیونیستی درباره پاسخ به حمله‌های موشکی تهران به مناطق فلسطین اشغالی افزایش یافت.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال ساعت ۴ و ۳۷ دقیقه بامداد روز سه‌شنبه برای تحویل در ماه ژوئن با ۴۸ سنت یا ۰.۵ درصد افزایش به ۹۰ دلار و ۵۸ سنت برای هر بشکه رسید.

نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا برای تحویل در ماه مه با ۴۹ سنت یا ۰.۶ درصد افزایش به ۸۵ دلار و ۹۰ سنت به ازای هر بشکه داد و ستد شد.

قیمت هر دو شاخص نفتی به‌دلیل رشد اقتصادی فراتر از حد انتظار در چین، بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان افزایش یافت.

داده‌های دولت چین نشان داد تولید ناخالص داخلی رسمی در سه ماه نخست ۵.۳ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال رشد داشته که به‌راحتی از انتظارهای تحلیلگران هم پیشی گرفته است.

قیمت نفت هفته گذشته به بالاترین سطح از اکتبر رسید، اما پس از حمله‌ موشکی تهران به اراضی اشغالی از سوی رژیم صهیونیستی در معاملات روز دوشنبه (۲۷ فروردین‌ماه) کاهش یافت.

تحلیلگران مؤسسه ای‌ان‌زد ریسرچ روز سه‌شنبه در یادداشتی گفتند واکنش رژیم اشغالگر قدس به حمله موشکی تهران تعیین می‌کند آیا تشدید تنش‌ها در خاورمیانه پایان یا ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا