کد خبر: 011103189962
استان هاخراسان رضوی

شرکت گاز خراسان رضوی الگوی موفق مدیریت دانش در صنعت نفت

مشهد سید مهدی حیدری-نشست بهینه کاوی از اقدامات و فعالیت های مدیریت دانش شرکت گاز خراسان رضوی با حضور معاون پژوهش و تحول اداری وزارت نفت و رییس امور پژوهش های منابع انسانی و تحول اداری شرکت ملی گاز ایران در مشهد برگزار شد.

حسن افتخاری در این نشست که در سالن تعالی اداره مرکزی برگزار شد با تجلیل از حمایت های شرکت ملی گاز ایران، به خلاقیت و ابتکار عمل کارکنان حوزه مدیریت دانش شرکت گاز خراسان رضوی نیز اشاره کرد و گفت: مباحث علمی و دانشی در دوره جدید مدیریت صنعت نفت و گاز با شتاب در حال ارتقا و توسعه است.

 محمدامین دشتی زاده معاون پژوهشی و تحول اداری وزارت نفت هم در این جلسه، خراسان رضوی را الگوی موفق در اجرای فرآیندهای مدیریت دانش عنوان کرد و افزود: در مدیریت دانش باید یک استراتژی مشخصی وجود داشته باشد.

وی افزود: هدف از برگزاری این نشست، استفاده از تجربیات و اقدامات خراسان رضوی برای تدوین یک فرآیند کلی برای مدیریت دانش در کلان صنعت نفت است.

معاون پژوهشی و تحول اداری وزارت نفت تصریح کرد: فرهنگ سازی موضوعی نقش آفرین است و وقتی حمایت مدیرعامل چاشنی کار می شود اتفاقات خوبی در این حوزه رقم می خورد. ابراز تمایل مدیر ارشد سازمان در شرکت گاز خراسان رضوی به موضوع مدیریت دانش قطعا باعث ارتقای این بحث شده است.

دشتی زاده گفت: شرکت گاز خراسان رضوی کاندید ادامه مسیر تدوین استراتژی مدیریت دانش صنعت نفت کشور است.

سیدسبحان لواسانی رییس امور پژوهش های منابع انسانی و تحول اداری شرکت ملی گاز ایران نیز اظهار کرد: شرکت گاز خراسان رضوی در سطح شرکت های تابعه صنعت گاز به عنوان پیشگام مدیریت دانش شناخته می شود.

وی افزود: مباحثی همانند تدوین دستورالعملها و نقشه راه، برنامه های کافه دانش، جام دانش و … به خوبی منجر به شناسایی و خلق دانش در این شرکت شده است.

حمیدرضا افشون رییس امور پژوهش و فناوری شرکت گاز خراسان رضوی هم به حمایت مدیریت ارشد سازمان از فعالیت های دانشی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۹۰۷ دانش در خراسان رضوی منتشر و در سال جاری نیز ۱۴۵ مورد دانش به ثبت رسیده است. روند مدیریت دانش با حمایت مدیرعامل و دیگر مدیران و روسا و با تخصص کارکنان دفتر مدیریت دانش رو به افزایش و ارتقا است.

رییس امور پژوهش و فناوری شرکت گاز خراسان رضوی تصریح کرد: هم اکنون ۷۰۰ ارزیاب در بین کارکنان با شاخص های مشخص در حال فعالیت هستند که عدد بسیار خوبی است.

به گفته افشون، در تدوین استراتژی و نقشه راه مدیریت دانش شرکت گاز خراسان رضوی توجه ویژه ای به نقش و درخواست های شرکت شده است.

در ابتدای این نشست هم فائزه جاودان مهر مسئول دفتر مدیریت دانش شرکت گاز خراسان رضوی به ارائه گزارش کاملی از روند فعالیت ها و اقدامات خراسان رضوی در حوزه مدیریت دانش پرداخت و گفت: فرآیند مدیریت دانش در شرکت گاز خراسان رضوی از سال ۱۳۸۸ آغاز و هم اکنون به یک بلوغ سازمانی در رفتار مدیران و کارکنان تبدیل شده است.

 به گفته جاودان مهر، عدم وجود ردیف بودجه مشخص، عدم وجود الزامات قانونی بالادستی و نبود ساختار نیروی انسانی مدیریت دانش به عنوان ریسک های فرایند مدیریت دانش شناسایی شده است که از عوامل تهدید کننده فرایند مدیریت دانش است.

وی تولید منظم فصلنامه، برگزاری دوره های آموزشی، فعالیت تیم های ارزیابی و دانشکار و ثبت اسامی مدیران در سامانه مدیریت دانش را از اقدامات موثر شرکت گاز خراسان رضوی در این حوزه عنوان کرد.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا