کد خبر: 130204203210
اخبار شرکت هاانرژیصنعت و معدن

طرح آبرسانی پتروشیمی دهدشت از مارون بزودی پیش راه‌اندازی می‌شود

مدیر اجرایی پتروشیمی دهدشت با اشاره به پیشرفت ۸۰ درصدی ایستگاه‌های پمپاژ انتقال آب، از پیش راه‌اندازی طرح آبرسانی از رودخانه مارون به این مجتمع در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت، فرج الله ضامن گفت: این پروژه که به‌منظور تأمین آب مورد نیاز پتروشیمی در حال اجراست، به‌زودی به مرحله پیش راه اندازی خواهد رسید.

وی اعلام کرد که هر دو ایستگاه پمپاژ این پروژه به حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده‌اند و تلاش‌های تیم اجرایی برای تکمیل نهایی آن در حال انجام است.

ضامن تصریح کرد: این طرح به‌عنوان یکی از الزامات کلیدی برای تأمین آب پایدار در فرآیندهای تولید پتروشیمی، اهمیت زیادی دارد.

مدیر اجرایی پتروشیمی دهدشت بیان داشت: این خط به طول ۱۶ کیلومتر لوله‌گذاری شده است.

وی از همکاری و حمایت مسئولان محلی و ملی در پیشبرد این پروژه قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که به‌زودی شاهد بهره‌برداری کامل از این طرح باشیم.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا