کد خبر: 20070049408
اخبار شرکت ها

عرضه سه محصول پر مصرف لبنی با تخفیف ۱۰ درصدی از هفته آینده در سراسر کشور

رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای از عرضه سه قلم محصول پرمصرف لبنی با تخفیف ۱۰ درصدی جهت رفاه حال هموطنان از هفته آینده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای، امیرخسروفخریان ریاست اتحادیه درخصوص اینکه چرا تا به امروز در فروشگاه های زنجیره ای خبری از این سه محصول با تخفیفات اعلامی نیست، گفت: تطبیق تولید با بازار به صورت آنی امکان پذیر نیست برای مثال تولید کننده  پنیر UF را به مدت پنج روز، ماست را ۴۸ ساعت و شیر را ۲۰ ساعت  قرنطینه نگه می دارد و سپس در بازار عرضه می کند.

فخریان با بیان اینکه طی اعلام انجمن صنایع  فرآورده های لبنی ایران از روز چهارشنبه  محصولات به تدریج  برای عرضه در اختیار فروشگاه های زنجیره ای قرار می گیرد، افزود: از تاریخ اشاره شده از آن سه قلم اعلامی ابتدا  شیر و روزهای بعد  ماست و سپس هفته آینده پنیر در سطح فروش قرار می گیرد.

وی درخصوص میزان تناژ عرضه این محصولات به صورت روزانه گفت:  این سه قلم سالانه در کشور۱/۴میلیون تن تولید می شوند بنابراین روازنه انتظار تولید ۴۵۰۰ تن توسط کارخانه و عرضه این میزان در فروشگاه های زنجیره ای را داریم.

فخریان با بیان اینکه فروشگاه های زنجیره‌ای عضو این اتحادیه با کاهش  حاشیه سود خود،  ۵ درصد تخفیفات اعمال می کنند، افزود: ۵ درصد  تخفیف نیز از سهم توزیع شرکت‌های لبنی اعمال می شود .

رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای در ادامه گفت: این قیمت ها براساس قیمت شیرخام مصوبه شماره۰۲۰/۸۶۰۳ شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی درب گاوداری ۶۴۰۰تومان و هر یک دهم درصد چربی ۸۰۰ریال و نرخ روز مواد بسته بندی و نرخ ارز دوشنبه ۱۴۰۰/۰۷/۱۲ توافق شده است.

امیرخسروفخریان همچنان افزود:  قبلا نیز اعلام آمادگی شده است که هر میزان از نرخ مصوب درج شده روی کالا کاهش یابد، با در نظر گرفتن تخفیفات رایج و با نرخ جدید کاهش یافته در شعب تحت پوشش اعضای این اتحادیه عرضه خواهد شد.

گفتنی است این تصمیم در راستای حفظ لبنیات در سبد خانوار اخذ شده که  سه قلم فرآورده شیر نایلونی ۹۰۰ گرمی ۱/۵درصد چربی به قیمت ۷۴۰۰ تومان و ماست دبه‌ای۲/۵ کیلویی ۱/۵ درصد چربی به قیمت ۳۰۶۰۰تومان و پنیر لیوانی UF 400 گرمی نسبتا چرب به قیمت ۲۰هزار تومان  توزیع می شود.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا