کد خبر: 090204203851
اخبار شرکت هاتولید و بازرگانیصنعت و معدن

فروش ۱۰۲ هزار تومانی فولاد خوزستان در دستور کار ۱۴۰۴

معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان در جریان نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ از برنامه‌ریزی برای دسته‌بندی به فروش ۱۰۲ همتی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: بازار شمال آفریقا به‌عنوان یکی از مقاصد استراتژیک موجود در سال جاری مورد توجه ویژه قرار دارد.

به گزارش عصراقتصاد، رضا وکیلی معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد خوزستان در حاشیه برگزاری هفتمین نمایشگاه دستاوردهای صادراتی ایران اکسپو ۲۰۲۵ در جمع خبرنگاران با اشاره به مزیت های صنعت فولاد اظهار داشت: صنعت بزرگ فولاد به عنوان یک صنعت مادر در کشورهای مختلف جهان به عنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی شناخته می شود.

وی افزود: در کشور ما نیز از ابتدای دهه ۸۰ طی برنامه چهارم توسعه صنعت فولاد مورد تاکید قرار گرفت و هدف‌گذاری ۲۸ میلیون تنی برنامه‌‌ریزی شد که این میزان در بازنگری‌های صورت گرفته در سال ۸۵ به میزان ۵۵ میلیون تن در سال هدف‌گذاری شد.

معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد خوزستان گفت: خوشبختانه به‌‌رغم مشکلاتی مانند تحریمها و محدودیت‌های انرژی، امروز ظرفیت تولید ۵۵ میلیون تنی فولاد کشور محقق شده است.

وکیلی در ادامه با بیان اینکه سهم صنعت فولاد در تولید ناخالص ملی ۵.۵ درصد است، اظهار داشت: صادرات غیرنفتی کشور در سال گذشته ۵۸ میلیارد دلار بود که صنعت فولاد با ۶ میلیارد دلار سهم ۱۲ درصدی را به خود اختصاص داده است.

وی بیان کرد: شرکت فولاد خوزستان به عنوان بزرگترین صادرکننده فولاد کشور، طی سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ حدود ۵.۸ میلیون تن محصول صادرات کرده که ارزآوری ۳ میلیارد دلاری برای کشور به همراه داشته است.

رضا وکیلی تصریح کرد: فولاد خوزستان از معدود شرکت‌هایی در کشور است که دو بار از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم شده، اما با تلاش و ابتکار همکاران من در معاونت فروش و بازاریابی فولاد خوزستان، این تحریم‌ها تاثیری در صادرات محصولات نداشته است.

وی با اشاره به هدفگذاری فروش در سال ۱۴۰۴، افزود: در سال ۱۴۰۳ فولاد خوزستان ۹۲ هزار میلیارد تومان درآمد داشته که برای سال جاری هدف‌گذاری ۱۰۲ هزار میلیارد تومانی برنامه‌ریزی شده است.

معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد خوزستان با بیان اینکه تجربه صادرات به ۲۸ کشور جهان را داریم، گفت: در حال حاضر ۳۵ درصد صادرات محصولات ما برای بازارهای شمال آفریقا می‌باشد که برنامه‌ریزی خوبی برای تمرکز بر این بازار در سال ۱۴۰۴ صورت گرفته است.

عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا