کد خبر: 011103189933
اخبار شرکت هاتولید و بازرگانیروزنامهصنعت و معدن

فولاد مبارکه؛ برنده جایزه جهانی MIKE در سال ۲۰۲۴ برای مدیریت دانش

بر اساس اعلام مدیر بنیاد جهانی MIKE (برترین شرکت‌های دانشی نوآور) شرکت فولاد مبارکه با موفقیت در جمع برندگان جایزه جهانی MIKE قرار گرفت.

محمد ناظمی هرندی، معاون تکنولوژی فولاد مبارکه، ضمن تأیید این خبر تصریح کرد: طی نامه رسمی دبیرکل جایزه جهانی سازمان‌های دانشی نوآور، فولاد مبارکه موفق شد در سال ۲۰۲۴ به‌عنوان یکی از ۱۹ شرکت برتر در حوزه مدیریت دانش شناخته شود. این جایزه معتبر به سازمان‌هایی اعطا می‌شود که به‌طور هوشمندانه از دانش برای ایجاد نوآوری، بهبود عملکرد و تحقق اهداف استراتژیک استفاده می‌کنند.

وی کسب این موفقیت را به همه مدیران، کارکنان و ذی‌نفعان فولاد مبارکه تبریک گفت و افزود: دانش سازمانی از مهم‌ترین سرمایه‌های نامشهود سازمان‌ها و یکی از مؤلفه‌های مهم در خلق ارزش برای ذی‌نفعان به شمار می‌رود.

وقتی از جهان‌ترازی صحبت می‌کنیم یعنی باید بتوانیم خود را برای حضور در فضایی رقابتی آماده کنیم و طبیعتاً یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌ها برای خلق مزیت رقابتی در فضای کسب‌وکار، دانش سازمانی است.

فولاد مبارکه به‌واسطه دانش چهل‌ساله در صنعت فولاد از دوران ساخت تاکنون، به گنجینه‌ای گران‌بها از دانش صنعتی تبدیل شده است که آثار آن در توسعه این شرکت و راه‌اندازی خطوط مختلف، افزایش ظرفیت‌ها، توسعه سبد محصولات، بومی‌سازی قطعات و تجهیزات، توانمندسازی و توسعه دانش تأمین‌کنندگان و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و… نمود یافته است.

ناظمی افزود: در همین زمینه شرکت فنی مهندسی فولاد با هدف حفظ و به‌کارگیری دانش سازمانی و خلق ارزش در سطح ملی تأسیس شده است.

استفاده از الگوهای بین‌المللی و حضور در ارزیابی‌های جهانی، از برنامه‌های فولاد مبارکه برای کمک به رشد و تعالی سازمان

سیامک شجاعی، مدیر استراتژی و تعالی سازمانی نیز در همین زمینه با اشاره به اینکه استفاده از الگوهای بین‌المللی و حضور در ارزیابی‌های جهانی همواره از برنامه‌های فولاد مبارکه برای کمک به رشد و تعالی سازمان بوده است، گفت: پس از تدوین و تهیه اظهارنامه، شرکت مبتنی بر الگوی ارائه‌شده توسط دبیرخانه جایزه جهانی MIKE، تیم داوری اقدام به ارزیابی سازمان کرد و در نهایت فولاد مبارکه در جمع برندگان این جایزه در کنار ۱۹ سازمان از کشورهای مختلف قرار گرفت.

وی با بیان اینکه استراتژی‌های سازمان در حوزه مدیریت دانش، ارتقای قابلیت سازمان در حل مسئله جهت کسب دانش سازمانی و همچنین افزایش قابلیت سازمان در اشتراک‌گذاری دانش به‌ویژه در سطح گروه فولاد مبارکه است، گفت: در این خصوص می‌توان به تعریف پروژه‌های مبتنی بر حل مسئله با روش شش‌سیگما و برگزاری دوره‌های آموزشی حل مسئله برای رده‌های مختلف سازمان جهت کمک به کسب دانش سازمانی و از طرفی به‌کارگیری رویکردها و ابزارهایی مانند نقشه دانش، پرتال مدیریت دانش، انجمن‌های تخصصی در گروه فولاد مبارکه، مصاحبه با خبرگان و… جهت افزایش اشتراک‌گذاری دانش و درس‌آموخته‌ها میان کارکنان اشاره کرد.

فرهنگ دانشی، مهم‌ترین عامل موفقیت سازمان

شجاعی با اشاره به اینکه این کسب موفقیت نشان‌دهنده تعهد و تلاش‌های کارکنان شرکت به‌عنوان ارکان اصلی یک سازمان دانش‌محور است، فرهنگ دانشی سازمان را مهم‌ترین عامل موفقیت سازمان در پیشبرد اهداف آن دانست.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا