کد خبر: 270803180500
اخبار شرکت هاانرژیراه و مسکنمعاون فنی مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس خبر داد:

قطعی اجباری گاز و شرایط خاص منطقه عامل کاهش تولید پردیس در ابتدای سال مالی جدید

معاون فنی مدیرعامل شرکت با اشاره به دستاوردهای پتروشیمی پردیس در سال مالی منتهی به ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۳ اظهار داشت: سال مالی گذشته را در حالی پشت سر گذاشتیم که برای اولین بار در تاریخ ۱۷ ساله شرکت به رکوردهای بی نظیری در زمینه تولید و فروش محصول و کاهش توقف تولید دست پیدا کردیم.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پتروشیمی پردیس، مهندس معتمدی افزود: ظرفیت اسمی تولید اوره پردیس در سه فاز ۳.۲۲۵.۰۰۰ تن می باشد که با توجه به ۷۲ روز قطع گاز به علت ناترازی در زمستان ۱۴۰۲ رکورد تولید اوره در سال مالی گذشته به ۳.۲۰۵.۰۰۰ تن رسید.

وی گفت: برای اولین بار در تاریخ فعالیت شرکت، میزان صادرات محصول اوره پردیس به بیش از ۲.۶۲۵.۰۰۰ تن و مجموع فروش داخلی و صادراتی به بیش از ۳.۳۰۰.۰۰۰ تن رسید که بیش از ۱۰۰ درصد تولید یک سال است.

معاون فنی شرکت پتروشیمی پردیس اذعان کرد: رکورد تولید بیش از ۳۰۰ هزار تن اوره در سه ماه متوالی (اردیبهشت، خرداد، تیر)، رکورد کمترین توقف تولید به غیر از ناترازی گاز، رکورد کمترین اختلاف قیمت اوره با میانگین نرخ خاورمیانه و رکورد بیشترین تعداد بارگیری کشتی در یک سال از دیگر افتخارات و دستاوردهای پتروشیمی پردیس در سال مالی گذشته است.

معتمدی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای ارتقا بهره وری در سال مالی جدید گفت: در ادامه روند موفق تولید و فروش در سال مالی گذشته، از ابتدای مهرماه امسال برنامه ریزی منسجمی برای تداوم و بهبود شرایط تولید در سال مالی جدید صورت گرفت ولی متاسفانه به دلیل شرایط خطیر منطقه و اعلام نهادهای حاکمیتی، در دو ماه ابتدایی سال مالی با افت ظرفیت تولید مواجه شده ایم.

وی ادامه داد: ۱۱ مهرماه بنا بر اعلام شرکت ملی صنایع پتروشیمی مبنی بر کاهش ظرفیت تولید به خاطر شرایط خاص منطقه، ظرفیت تولید هر سه فاز پردیس به ۷۰ درصد کاهش پیدا کرد و این شرایط تا ۴ آبان ماه ادامه پیدا کرد. از ۴ آبان ماه نیز مجددا با اعلام شرکت ملی صنایع پتروشیمی یکی از فازهای تولیدی ما به دلیل کمبود گاز به مدت ۱۲ روز از مدار تولید خارج شد.

معاون فنی شرکت پتروشیمی پردیس گفت: در آخرین تصمیم حاکمیتی که به پردیس ابلاغ شده از ۲۴ آبان ماه تا اطلاع ثانوی ظرفیت سه فاز تولیدی ما به دلیل ناترازی و کمبود گاز به ۸۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

معتمدی با اشاره به اینکه ناترازی گاز بزرگترین معضل پیش روی شرکت های پتروشیمی است که هر ساله شرایط بغرنج تری پیدا می کند، تأکید کرد: صنایع پتروشیمی تنها ۹ درصد گاز کشور را مصرف می کنند که در فصول سرد سال ۳ درصد از این میزان به دلیل ناترازی گاز و افزایش بی رویه مصارف خانگی کاهش پیدا می کند و عدم النفع زیادی را برای ارزش آفرین ترین صنعت ایران ایجاد می کند.

وی درخصوص جبران کاهش تولید در ماه های سرد سال نیز اذعان کرد: به صورت معمول ما در نیمه اول سال مالی به دلیل قطعی گاز کاهش تولید داریم ولی تمام سعی و تلاش خود را برای جبران این کاهش در نیمه دوم سال مالی به کار خواهیم بست.

مهندس معتمدی در پایان گفت: آخرین اطلاعیه های شرکت درخصوص وضعیت تولید، توقف و آغاز فعالیت واحدها از طریق سامانه کدال با نماد “شپدیس” به اطلاع سهامداران و ذینفعان محترم رسیده است.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا