کد خبر: 271002149377
اخبار شرکت هااقتصادتولید و بازرگانی

قول شهرویی به محیط زیست؛ سال آینده تمامی گازهای همراه را جمع آوری می کنیم

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون در سومین روز از چهاردهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات داخلی با اشاره به اینکه در حوزه محیط زیست اقدام‌های خوبی انجام شده و بیش از ۸۰ هزار بشکه پساب در چاه تزریق می‌شود اظهار امیدواری کرد تا سال آینده تمامی گازهای همراه جمع آوری می شود که بیش از ۹۵ درصد این پساب‌ها تولید شرکت نفت و گاز کارون است.

به گزارش خبر نگار عصر اقتصاد، وی گفت: حدود ۹۵ درصد گازهای همراه نفت جمع‌آوری می‌شود و برای ۵ درصد باقیمانده نیز پروژه‌های مرتبط در حال اجراست، هم‌اکنون پروژه جمع‌آوری گازهای مشعل با همکاری پتروشیمی مارون در حال اجراست که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت کاری داشته و امیدواریم تا سال آینده تمامی گازهای همراه را جمع‌آوری کنیم.

حسن شهرویی اظهار کرد:در مجموعه صنعتی واش‌واتر، پنج نهال‌خانه به مساحت بیش از ۲ هزار مترمربع احداث شد و در کاشت نهال و ایجاد فضای سبز نیز اقدام‌های خوبی انجام شده است سال ۱۴۰۱ در راستای کمک به توسعه فضای سبز بیش از ۲۰ هزار نهال در محیط پیرامون توزیع و ‌کاشته شده و سال آینده نیز این اقدام گسترش می‌یابد.

وی ادامه داد: در زمینه احیای خاک‌های آلوده و ایجاد مزرعه زیستی، دو پیمان با شرکت دانش‌بنیان امضا شده است که در زمینه صیانت از محیط زیست و رفع آلودگی خاک اقدام مناسبی به‌شمار می‌رود.

شهرویی گفت: تعهدات افزایش تولید ۱۴۵ درصدی نفت در سه بخش چاه‌های توسعه‌ای، تعمیری و ترمیمی تحقق یافته که عمده این فعالیت‌ها در بخش اقدام‌های ترمیمی انجام‌ شده است.

نفت و گاز مارون نخستین شرکت و بزرگترین بهره بردار مناطق نفت جنوب

مدیر عامل نفت و گاز کارون در ادامه گفت: شرکت نفت و گاز کارون نخستین شرکت و بزرگ‌ترین بهره‌بردار حوزه شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب با مرکزیت اهواز است که سهم عمده‌ای از تولید نفت کشور را برعهده دارد.

وی با بیان اینکه بیش از ۲۷ درصد نفت کشور از سوی شرکت نفت و گاز کارون تولید می‌شود، افزود: بر اساس برنامه‌ تعیین‌شده از سوی شرکت ملی نفت و ایجاد زیرساخت لازم به‌ویژه در بحث  تعمیرات تجهیزات و خطوط لوله توانستیم به افزایش تولید ۱۴۵ درصدی دست یابیم.

شهرویی با اشاره به اینکه برای رسیدن به زیرساخت‌های مدنظر پروژه‌ها، اقدام‌هایی پرشمار انجام و حدود ۳۵۰ کیلومتر خطوط لوله انتقال نفت ارزیابی شد، گفت: راه‌اندازی ۱۵ ایستگاه حفاطت کاتدی، ۲۵ مورد اصلاحیه فرآورشی متناسب تولید و ضخامت‌سنجی ۱.۵ میلیون دسی‌متر مربع خطوط جریانی از جمله اقدام‌های انجام‌شده است.

وی تصریح کرد: حمایت از ساخت قطعات یکی از بخش‌هایی است که به پایداری سیستم کمک می‌کند، از این رو ۲۲۰ قطعه شامل ۳ هزار قطعه با ارزش بیش از ۱۴ میلیارد تومان از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته شد، افزون بر آن تعمیر بیش از ۱۷۰ قلم و هزار و ۵۰۰ قطعه با ارزش ۲۰ میلیارد تومان در سال را نیز انجام دادیم و در پی آن دستگاه‌ها و تجهیزات خود را آماده کار کردیم.

وی گفت: در زمینه چاه‌های تعمیری، ترمیمی و توسعه‌ای اقدام‌های بسیار خوبی انجام داده‌ایم که در طول این مدت بی‌سابقه بوده، به‌گونه‌ای که ۱۶۳ هزار بشکه افزایش تولید در پی تعمیر چاه‌ها رقم خورده است.

بیشتر بخوانید
عصر اقتصاد
دکمه بازگشت به بالا